Scholier Michelle Eelman voor één dag baas McDonald’s


'Baas van Morgen' Michelle Eelman en Managing Director van McDonald’s Nederland Erwin Dito

Opleiding  – McDonald’s heeft vandaag een nieuwe Managing Director verwelkomd. Scholier Michelle Eelman liep als Baas van Morgen een dag mee met Erwin Dito, de Managing Director van McDonald’s Nederland.

Baas van Morgen is een initiatief van JINC om jongeren voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Samen met bedrijven en scholen strijdt JINC voor een samenleving waarbij je achtergrond niet je toekomst bepaalt.

In januari hadden beiden al kennis gemaakt en vandaag was vandaag de dag dat Michelle an de slag ging bij McDonald’s Nederland. Op de agenda stonden onder andere een vergadering met Managing Director Erwin Dito en een rondleiding achter de schermen bij restaurant Amsterdam Muntbergweg. Erwin Dito: “Dat de jeugd de toekomst heeft, dat heeft Michelle vandaag maar eens te meer bewezen. Heel gaaf en waardevol om te horen hoe een ambitieuze scholier naar ons bedrijf kijkt. Dit stimuleert ons om nog vaker het net op te halen bij onze jongere collega’s in de restaurants om inspiratie op te doen voor nieuwe ideeën.”

Bron: McDonald’s

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

McDonald’s komt tijdelijk met plantaardige burger McPlant

Formulenieuws – McDonald’s introduceert tijdelijk de plantaardige burger McPlant. Het rundvleesalternatief van de hamburgerketen is gemaakt met Beyond Meat en gericht op flexitariërs die interesse hebben in plantaardige producten. De McPlant is vanaf vandaag tot en met 1 november beschikbaar in vrijwel alle Nederlandse restaurants. 

Lees bericht


McDonald’s komt met vervolg op eerdere zwerfafvalcampagne

Formulenieuws  –McDonald’s gaat het goede gedrag van gasten die zorgvuldig omgaan met afval opnieuw belonen. De hamburgerketen komt met een opvolging van de eerste You Bin It, You Win It editie vorig jaar. Tijdens die campagneperiode zag McDonald’s een toename van vier procent in de hoeveelheid afval dat correct werd weggegooid in de afvalbak.

Lees bericht

McDonald’s stuurt nieuwe medewerkers de lucht in

Actie - Nieuwe medewerkers – Crewmembers geheten – van McDonald’s maken kans op een ballonvaart. De eerste ballon gaat vanmiddag vanaf het Malieveld in Den Haag omhoog. Nieuwe Crewleden, die kans willen maken op een tocht, kunnen zich tot en met 17 september aanmelden voor een baan bij een van de 254 restaurants in Nederland.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid