Scholier Michelle Eelman voor één dag baas McDonald’s


'Baas van Morgen' Michelle Eelman en Managing Director van McDonald’s Nederland Erwin Dito

Opleiding  – McDonald’s heeft vandaag een nieuwe Managing Director verwelkomd. Scholier Michelle Eelman liep als Baas van Morgen een dag mee met Erwin Dito, de Managing Director van McDonald’s Nederland.

Baas van Morgen is een initiatief van JINC om jongeren voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Samen met bedrijven en scholen strijdt JINC voor een samenleving waarbij je achtergrond niet je toekomst bepaalt.

In januari hadden beiden al kennis gemaakt en vandaag was vandaag de dag dat Michelle an de slag ging bij McDonald’s Nederland. Op de agenda stonden onder andere een vergadering met Managing Director Erwin Dito en een rondleiding achter de schermen bij restaurant Amsterdam Muntbergweg. Erwin Dito: “Dat de jeugd de toekomst heeft, dat heeft Michelle vandaag maar eens te meer bewezen. Heel gaaf en waardevol om te horen hoe een ambitieuze scholier naar ons bedrijf kijkt. Dit stimuleert ons om nog vaker het net op te halen bij onze jongere collega’s in de restaurants om inspiratie op te doen voor nieuwe ideeën.”

Bron: McDonald’s

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Houten lepeltje McFlurry bespaart jaarlijks 70.000 kilo plastic

Formulenieuws – McDonald’s houdt op met het plastic lepeltje voor de McFlurry en stapt over op hout en bespaart daarmee 70.000 kilo plastic. Omdat ook het andere bestek wordt vervangen komt daar nog eens 37.000 kilo bij. De totale omschakeling van het bestek zorgt er voor dat de restaurantketen jaarlijks 102.000 kilo plastic minder in omloop brengt.

Lees bericht
McDonald’s gaat informatie verzamelen over zwerfvuil

Zwerfvuil – McDonald’s wil tot eind maart dit jaar informatie gaan verzamelen over zwerfvuil. De Landelijke Opschoondag op zaterdag 20 maart geldt daarvoor als aftrap. Op deze dag, waarin bedrijven en buurtbewoners van de bedrijven samen de strijd aangaan tegen zwerfafval, wordt dan door de restaurantketen niet alleen zwerfafval verzameld maar ook data.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid