Schoondergang Van Zwanenburg breidt directie uit met Antal van Dillen


Antal van Dillen neemt belang in werkmaatschappijen Schoondergang Van Zwanenburg

Benoeming - Per 1 februari zal Antal van Dillen (54) toetreden tot de directie van Schoondergang Van Zwanenburg (SVZ). Van Dillen wordt Directeur Sales & Development voor de werkmaatschappijen Grootkeukentechniek en Service & Onderhoud. In deze werkmaatschappijen heeft Van Dillen ook een belang genomen.

Van Dillen was hiervoor 30 jaar lang werkzaam bij Bouter. Zijn toetreding tot de directie van SVZ past in de groeiambitie van de onderneming, die zich richt op de segmenten Grootkeukentechniek, Restaurant- & Keukenartikelen en Service & Onderhoud voor professionele keukens.

SVZ verwacht met de komst van Antal van Dillen nog beter antwoord te geven op de veranderende en groeiende vraag binnen de markt van keukentechniek. Door de eigen productie van SVZ in combinatie met het brede assortiment van grootkeukenapparatuur, heeft het bedrijf een grote rol in deze markt.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
ABN AMRO: ‘Consumentenbestedingen gaan in 2023 afvlakken’

Analyse - Voedsel is in juni 11,2 procent duurder dan een jaar geleden. Deze ongekende prijsstijging is het gevolg van hogere energie- en grondstofkosten voor ondernemers in de voedingsmiddelenindustrie. ABN AMRO verwacht in een analyse dat de prijstoename nog niet ten einde is, maar dat in 2023 dalende consumentenbestedingen de stijging zullen afvlakken.

Lees bericht

ABN AMRO: ‘Druk op leisure en food gaat toenemen’

Analyse - Hoewel de economie er nog relatief goed voor staat, verwacht ABN AMRO in een analyse dat de druk op de industrie, leisure, retail, food en bouw in de tweede helft van 2022 gaat toenemen. Rentestijgingen en oplopende prijzen voor grondstoffen liggen aan die druk ten grondslag, net als de dure energieprijs.

Lees bericht


Grote inhaalslag horeca in 2022 met ruim 30% volumegroei

Analyse - Gedurende dit jaar vindt er in de horeca een grote inhaalslag plaats met een verwachte volumegroei van 30% tot 35%. Ondanks de forse groei zal de horecasector naar verwachting pas in 2023 volledig zijn hersteld van de coronapandemie. Dit blijkt uit het nieuwe vooruitzicht horeca van ING Research.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid