Schoondergang van Zwanenburg en Bunzl gaan strategisch samenwerken


Bunzl Foodservice en Schoondergang van Zwanenburg tekenen hun strategische samenwerking

Partnership – Vanaf donderdag 18 augustus zullen Schoondergang van Zwanenburg (beter bekend als SvZ) en Bunzl Foodservice de wereld van hospitality voorzien van een uitgebreid assortiment tableware en kleinkeukenmateriaal. Van glaswerk en serviesgoed tot couverts en keukenartikelen.

Ervaring leert dat SvZ en Bunzl Foodservice de kennis en expertise hebben om een uitgebalanceerd assortiment voor de gedekte tafel in de juiste prijs kwaliteit verhouding tot in detail samen te stellen.

SvZ en Bunzl Foodservice zullen zich enerzijds focussen op het aanbieden van creatieve, innoverende en stijlvolle producten en anderzijds op ondersteuning en advies bij de conceptontwikkeling- en uitwerking waarin tableware en kleinkeuken een rol spelen.

Verschil

De twee toonaangevende leveranciers binnen de Nederlandse foodservicemarkt geloven dat juist de directe omgeving en de manier waarop eten & drinken gepresenteerd wordt dé ingrediënten zijn waarmee je het verschil kan maken in gastbeleving. Het idee van een one stop shop voor alle non-food benodigdheden met één order – één factuur – één vrachtwagen voor de deur sluit volledig aan op gezamenlijke MVO gedachte als het op footprint reductie aankomt.

Binnenkort zullen SvZ en Bunzl Foodservice hun toekomstvisie van het partnerschap kenbaar maken. Vanaf maandag 19 tot en met woensdag 21 september 2022 heten zij alle horecaprofessionals van harte welkom op hun stand tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam.

Schoondergang van Zwanenburg

Schoondergang Van Zwanenburg is een familiebedrijf en continu op zoek naar nieuwe trends in de wereld van buitenshuis eten en drinken. Daar hoort natuurlijk een mooi servies bij voor op tafel of het buffet. In een branche waar het voorafje in balans moet zijn met het nagerecht en waar sfeervol vraagt om praktisch. Het uitgebreide assortiment kent voldoende keuze zodat er altijd iets past bij de smaak en wensen van de klant.

Bunzl Foodservice

Bunzl Foodservice is een preferred internationaal outsourcing- en distributiebedrijf voor de hospitality markt; ofwel de wereld van buitenshuis eten en drinken, slapen, schoonmaken en genieten. Bunzl Foodservice ondersteunt haar klanten en partners wereldwijd met een enorme variëteit aan non-food verbruiksartikelen die van essentieel belang zijn voor het succes van hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Bron: Bunzl Foodservice/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Ruim 450 exposanten en 16.757 bezoekers bezochten tijdens de afgelopen dagen Gastvrij Rotterdam. Daarmee is het eerdere record in 2019 met 16.303 bezoekers verslagen en werd de horecavakbeurs afgelopen dagen in Rotterdam Ahoy de grootste editie tot nog toe.

Lees berichtFinalisten HANOS Gouden Koksmuts bekend

Wedstrijd - De finalisten van de HANOS Gouden Koksmuts zijn Hotel Restaurant Het Roode Koper, Restaurant Flore, Restaurant Moustique en Passy Events. Zij werden gekozen tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam. Daar streden de deelnemers om een plek in de finale die plaats zal vinden op maandag 9 januari 2023 tijdens de HORECAVA.

Lees bericht

Drukke eerste dag bij Gastvrij Rotterdam

Vakbeurzen – Het was druk op de eerste beursdag van Gastvrij Rotterdam. De beurs die groter is dan de vorige editie, kende op bepaalde momenten zelfs opstoppingen in de gangpaden, wat tamelijk uniek is voor de Rotterdamse horecabeurs. De drukte liet zien dat het enthousiasme in de horeca groot is, ondanks de wellicht wat sombere geluiden over de nabije toekomst van...

Lees bericht


‘Gastvrij Rotterdam moet vastigheid bieden in onzekere tijden’

Interview - Gastvrij Rotterdam had bij de editie van vorig jaar het geluk dat ze plaatsvond in een periode dat de coronamaatregelen werden versoepeld. Toch schaalde de beursorganisatie de veiligheidsmaatregelen voor de bezoekers niet af. ‘We hadden van tevoren afgesproken om de beurs veilig te organiseren voor deelnemers en bezoekers en dat hebben we gedaan’, aldus beursorganisator Robert Melaard aan...

Lees bericht

Volgend jaar eerste Veggie Challenge LIVE

Event – Op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april volgend jaar vindt in de Werkspoorkathedraal in Utrecht de eerste Veggie Challenge Live plaats. Dit 100% plantaardige lifestyle event wordt georganiseerd door ProVeg Nederland en MTM Events & Exhibitions, de organisator van Gastvrij Rotterdam.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid