Shell introduceert tijdelijk vegetarisch saucijzenbroodje


Petrol – Speciaal tijdens de Nationale Week Zonder Vlees introduceert Shell een vegetarisch saucijzenbroodje van The Blue Butcher. Het saucijzenbroodje is volledig plantaardig en gemaakt van onder andere soja en tarwe.

Het vegetarische saucijzenbroodje is niet het enige vegetarische product in het assortiment. Zo zijn er vegetarische hamburgers van The Blue Butcher en verschillende soorten friet met vegetarische toppings. Shell is steeds bezig het assortiment verder te verduurzamen en de vegetarische introducties Pas in die strategie.

De week zonder vlees is het moment om gasten hiermee kennis te laten maken. Het vegetarische saucijzenbroodje is van 8 tot en met 14 maart te verkrijgen bij alle Shell-locaties met een bakkerij voor de prijs van 2 euro.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Shell opent binnenkort aan A16 nieuwe format ‘Shell Café’

Petrol - Shell opent binnenkort de nieuwe shopformule, waar eatertainment en gastbeleving een centrale rol spelen. Het nieuwe shopconcept voor bemande tankstations dat gepresenteerd wordt onder de naam Shell Café krijgt een zogenaamde ‘hygge-ambiance’ en zal als eerste te zien zijn bij Shell-tankstation Sandelingen Oost aan de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht.

Lees berichtVierde editie Nationale Week Zonder Vlees van start

Actieweek – Vandaag gaat de vierde editie van de Nationale Week Zonder Vlees van start. Tijdens deze campagne wordt Nederland bewust gemaakt van de positieve impact van minder vlees eten, en ervaren zij hoe gemakkelijk dit kan zijn. Het animo van partners en andere organisaties is onverminderd groot. Naast vele Nederlanders, supermarkten en producenten, sluiten ook scholen, pompstations, studentenverenigingen en ministeries...

Lees berichtVegetarische Slager en Deliveroo lanceren De Vleesch Lobby

Pop-up restaurant -  Ter gelegenheid van De Nationale Week Zonder Vlees openen De Vegetarische Slager en Deliveroo De Vleesch Lobby een tijdelijk burgerrestaurant met vegan burgers van De Vegetarische Slager. Geïnteresseerden kunnen dan zelf ervaren dat vegetarisch vleesch net zo lekker is als dierlijk vlees.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid