Shell introduceert tijdelijk vegetarisch saucijzenbroodje


Petrol – Speciaal tijdens de Nationale Week Zonder Vlees introduceert Shell een vegetarisch saucijzenbroodje van The Blue Butcher. Het saucijzenbroodje is volledig plantaardig en gemaakt van onder andere soja en tarwe.

Het vegetarische saucijzenbroodje is niet het enige vegetarische product in het assortiment. Zo zijn er vegetarische hamburgers van The Blue Butcher en verschillende soorten friet met vegetarische toppings. Shell is steeds bezig het assortiment verder te verduurzamen en de vegetarische introducties Pas in die strategie.

De week zonder vlees is het moment om gasten hiermee kennis te laten maken. Het vegetarische saucijzenbroodje is van 8 tot en met 14 maart te verkrijgen bij alle Shell-locaties met een bakkerij voor de prijs van 2 euro.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Broodjesbox opent eerste nieuwbouwlocatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft de eerste nieuwbouwlocatie geopend. De vestiging in Vriezenveen is de vijfde locatie van het ondernemersduo. De nieuwe lunchshop opende onlangs bij Shell Hazenpad aan de N36, aan de oostzijde.

Lees bericht
Shell lanceert assortiment vega(n) broodjes en snacks

Formulenieuws – Vanaf woensdag 2 maart kunnen automobilisten langs de (snel)weg genieten van een vega(n) lunch of tussendoortje. Het gaat om producten als focaccia avocado, broodje vega bal en satébroodje. De producten zijn verkrijgbaar bij alle deli2go, deli by Shell en Shell Café locaties in Nederland.

Lees bericht


Shell Hackelaar heropent met shopconcept Shell Café

Formulenieuws – Shell-tankstation Hackelaar langs de A1 bij Muiden is donderdag heropend met het nieuwste Shell-shopconcept, Shell Café. Naast verschillende lokketten voor verse juices, broodjes en snacks staan er ook twee koffiemodules; een counter van Starbucks en van Shell Café.

Lees bericht

Week Zonder Vlees voegt in 2022 ‘& Zuivel’ toe

Campagne - De jaarlijks terugkerende campagne ‘De Nationale Week Zonder Vlees’ vraagt deze editie ook aandacht voor de impact van zuivel op het klimaat. Met de toevoeging ‘& Zuivel’ worden de deelnemers ook uitgedaagd om niet alleen het vlees een week te laten staan maar ook zuivel.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid