Shell komt met nieuwe shopformule in ‘hygge-ambiance’


Petrol - Shell komt nog voor de zomer met een nieuwe formule waarin eatertainment en gastbeleving een prominente rol gaan spelen. Bovendien wordt de locatie ingericht in een ‘hygge-ambiance’, een eenvoudige rustige, maar huiselijk en gezellige ‘Scandinavische sfeer’.

Dat zegt Marleen Smits van Shell in de nieuwste uitgave van @FoodClicks. Zij is verantwoordelijk voor alle Shell-winkels in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Shell ziet de markt voor brandstoffen en mobiliteit veranderen en wil een grote rol spelen gaan spelen in ‘eatertainment’: vers, aantrekkelijk eten dat ter plekke kan worden genuttigd of kan worden meegenomen. Het meenemen kan zowel voor on-the-go als voor thuis zijn. De eerste nieuwe locatie waar alle details zijn te zien, opent nog voor de zomer. Een tweede staat gepland voor het najaar. Smits: “Kern van het nieuwe concept worden foodservice en gastbeleving. Gastheerschap is wat onze medewerkers uitstralen. Daar trainen we ook op. Met gastheerschap en een dagvers aanbod willen we onze gasten overtuigen. En dat vertalen we door naar alle aspecten te kijken.”

Ander aspect van het nieuwe shopconcept zijn de inzet van selfcheckouts. Gasten kunnen hun artikelen net als bij de supermarkt zelf scannen en afrekenen.

(Het complete interview met Marleen Smits is te lezen in @FoodClicks. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement.)

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEerste PostNl Businesspoint bij Shell Serva Amersfoort

Petrol – De ruimte was er en de motivatie om iets meer met postbussen te doen was er. Na het faillissement van kantoorboekhandelsketen Office Center kwam er in de keistad ruimte voor een nieuw PostNL Businesspoint. Shell Serva in Amersfoort zag er brood in, maar wilde van de ruimte wel iets meer maken dan een ‘truttig puntje van PostNL’.

Lees bericht

De Broodjesbox opent eerste nieuwbouwlocatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft de eerste nieuwbouwlocatie geopend. De vestiging in Vriezenveen is de vijfde locatie van het ondernemersduo. De nieuwe lunchshop opende onlangs bij Shell Hazenpad aan de N36, aan de oostzijde.

Lees berichtCRS-Vending Towers gewrapt als Rockstar Tower

Activatie – Rockstar Energy Drink is geïntroduceerd en dat moet het land weten ook. In samenwerking met Convenience Retail Solutions (CRS), een onderdeel van Lekkerland, is samen met frisdrankproducent Vrumona een Rockstar Energy Drink Vending Tower neergezet bij een locatie van De Haan Minerale Oliën.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid