Shell komt met nieuwe shopformule in ‘hygge-ambiance’


Petrol - Shell komt nog voor de zomer met een nieuwe formule waarin eatertainment en gastbeleving een prominente rol gaan spelen. Bovendien wordt de locatie ingericht in een ‘hygge-ambiance’, een eenvoudige rustige, maar huiselijk en gezellige ‘Scandinavische sfeer’.

Dat zegt Marleen Smits van Shell in de nieuwste uitgave van @FoodClicks. Zij is verantwoordelijk voor alle Shell-winkels in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Shell ziet de markt voor brandstoffen en mobiliteit veranderen en wil een grote rol spelen gaan spelen in ‘eatertainment’: vers, aantrekkelijk eten dat ter plekke kan worden genuttigd of kan worden meegenomen. Het meenemen kan zowel voor on-the-go als voor thuis zijn. De eerste nieuwe locatie waar alle details zijn te zien, opent nog voor de zomer. Een tweede staat gepland voor het najaar. Smits: “Kern van het nieuwe concept worden foodservice en gastbeleving. Gastheerschap is wat onze medewerkers uitstralen. Daar trainen we ook op. Met gastheerschap en een dagvers aanbod willen we onze gasten overtuigen. En dat vertalen we door naar alle aspecten te kijken.”

Ander aspect van het nieuwe shopconcept zijn de inzet van selfcheckouts. Gasten kunnen hun artikelen net als bij de supermarkt zelf scannen en afrekenen.

(Het complete interview met Marleen Smits is te lezen in @FoodClicks. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement.)

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Shell opent binnenkort aan A16 nieuwe format ‘Shell Café’

Petrol - Shell opent binnenkort de nieuwe shopformule, waar eatertainment en gastbeleving een centrale rol spelen. Het nieuwe shopconcept voor bemande tankstations dat gepresenteerd wordt onder de naam Shell Café krijgt een zogenaamde ‘hygge-ambiance’ en zal als eerste te zien zijn bij Shell-tankstation Sandelingen Oost aan de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht.

Lees bericht


Partnership Achilles Brandstoffen met Coffee Fellows

Samenwerking - Bianca van Es, algemeen directeur van Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM), en Chiel Beckmann en Karel van Lange, directie van CK Nederland en masterfranchisenemer van Coffee Fellows in Nederland hebben op 26 maart een overeenkomst getekend voor verdere samenwerking.

Lees bericht
Tankstations willen shops ook ’s avonds openhouden

Brandbrief – De brancheorganisaties BOVAG, TLN, evofenedex, VERN, NOVE en VNPI willen dat de shops bij de tankstations openblijven tijdens de avondklok. De verenigingen pleiten er bij het kabinet voor dat voorzieningen als eten, drinken, douchen, of naar het toilet gaan onmisbaar zijn voor vrachtwagenchauffeurs en andere cruciale beroepen.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid