Shell zet broodje kreeft op de menukaart


Formulenieuws – Vanaf 18 augustus staat een broodje kreeft bij alle Shell-bakkerijlocaties in Nederland op het menu. Dit exclusieve broodje maakt deel uit van het Hollandse Helden-assortiment en is slechts tijdelijk verkrijgbaar.

De markt voor “on the go”-producten groeit. Ook bij de Shell-locaties. Tevens signaleert de brandstofmaatschappij, samen met bakerypartner Bakerstreet, dat de gast tegenwoordig vaker luxere producten koopt en ook meer lokale producten. Vandaar dat dat Shell sinds juli vaker Hollandse Helden, zoals stroopwafels en broodj kreeft,  in de spotlight wil plaatsen, om gehoor te geven aan deze trend.

Lobsterroll

Het broodje kreeft is geïnspireerd op de Amerikaanse lobsterroll. Het broodje telt twee stukken kreeft in een frisse citroen kruidenmayonaise en wordt geserveerd met verse spinazie. “Wij willen met de introductie van het broodje kreeft voldoen aan de vraag naar meer luxe producten en willen met een wisselend assortiment onderscheidend blijven in de markt. De Hollandse keuken heeft genoeg te bieden en willen we graag onze Hollandse Helden een podium geven”, aldus Kees van Wezel, manager foodservice & coffee bij Shell Retail voor de Benelux en Frankrijk.

Broodje halfom

Andere producten die onderdeel uitmaken van het Hollandse Helden thema zijn een broodje ossenworst, broodje halfom (lever en pekelvlees), haring, poffertjes en een Hollands Bakkie (met stroopwafel). Het broodje kreeft is verkrijgbaar van 18 augustus tot en met 14 september bij alle Shell-bakkerijlocaties.

Bron: Bakerstreet/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Starbucks lanceert nieuw koffie-concept met warme en koude dranken

Introductie – Starbucks komt met een nieuw ‘Self-Serve’- koffieconcept. Deze zelfbedieningsautomaat is de eerste van Starbucks die zowel warme als ijskoude dranken serveert, samen met zuivelvrije melkalternatieven. De nieuwe automaat, maakt onderdeel uit van het We Proudly Serve Starbucks Coffee Program, dat samen met Nestlé Professional is opgezet. Eerste kennismaking in Nederland voor consumenten zal zijn bij enkele Shell-tankstations.

Lees berichtUitrol locaties AH to go en bp eindelijk van start

Petrol – De samenwerking was al aangekondigd en de uitbreidingsplannen ook, maar met de opening van een AH to go in bp Vliete aan de A58 bij Krabbendijke (Zeeland) gaat de samenwerking tussen beide partijen nu eindelijk van start. Het plan is om dit jaar nog eens 14 bp tankstations om te bouwen, gevolgd door ruim 80 bp tankstations in 2022. Hiermee breiden Albert...

Lees berichtVijf tankstations krijgen nieuwe huurder bij locatieveiling

Tankstations – De huurrechten van 25 tankstations werden 8 september door het Rijksvastgoedbedrijf in Den Haag geveild. Vijf tanklocaties wisselden van exploitant. Een recordbedrag van ruim 27,5 miljoen euro werd geboden voor BP-tankstation ‘Honswijck’ aan de A1 bij Muiden dat voor vijftien jaar in handen komt van EG Retail Netherlands.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid