Shell zet broodje kreeft op de menukaart


Formulenieuws – Vanaf 18 augustus staat een broodje kreeft bij alle Shell-bakkerijlocaties in Nederland op het menu. Dit exclusieve broodje maakt deel uit van het Hollandse Helden-assortiment en is slechts tijdelijk verkrijgbaar.

De markt voor “on the go”-producten groeit. Ook bij de Shell-locaties. Tevens signaleert de brandstofmaatschappij, samen met bakerypartner Bakerstreet, dat de gast tegenwoordig vaker luxere producten koopt en ook meer lokale producten. Vandaar dat dat Shell sinds juli vaker Hollandse Helden, zoals stroopwafels en broodj kreeft,  in de spotlight wil plaatsen, om gehoor te geven aan deze trend.

Lobsterroll

Het broodje kreeft is geïnspireerd op de Amerikaanse lobsterroll. Het broodje telt twee stukken kreeft in een frisse citroen kruidenmayonaise en wordt geserveerd met verse spinazie. “Wij willen met de introductie van het broodje kreeft voldoen aan de vraag naar meer luxe producten en willen met een wisselend assortiment onderscheidend blijven in de markt. De Hollandse keuken heeft genoeg te bieden en willen we graag onze Hollandse Helden een podium geven”, aldus Kees van Wezel, manager foodservice & coffee bij Shell Retail voor de Benelux en Frankrijk.

Broodje halfom

Andere producten die onderdeel uitmaken van het Hollandse Helden thema zijn een broodje ossenworst, broodje halfom (lever en pekelvlees), haring, poffertjes en een Hollands Bakkie (met stroopwafel). Het broodje kreeft is verkrijgbaar van 18 augustus tot en met 14 september bij alle Shell-bakkerijlocaties.

Bron: Bakerstreet/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEerste PostNl Businesspoint bij Shell Serva Amersfoort

Petrol – De ruimte was er en de motivatie om iets meer met postbussen te doen was er. Na het faillissement van kantoorboekhandelsketen Office Center kwam er in de keistad ruimte voor een nieuw PostNL Businesspoint. Shell Serva in Amersfoort zag er brood in, maar wilde van de ruimte wel iets meer maken dan een ‘truttig puntje van PostNL’.

Lees bericht

De Broodjesbox opent eerste nieuwbouwlocatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft de eerste nieuwbouwlocatie geopend. De vestiging in Vriezenveen is de vijfde locatie van het ondernemersduo. De nieuwe lunchshop opende onlangs bij Shell Hazenpad aan de N36, aan de oostzijde.

Lees berichtCRS-Vending Towers gewrapt als Rockstar Tower

Activatie – Rockstar Energy Drink is geïntroduceerd en dat moet het land weten ook. In samenwerking met Convenience Retail Solutions (CRS), een onderdeel van Lekkerland, is samen met frisdrankproducent Vrumona een Rockstar Energy Drink Vending Tower neergezet bij een locatie van De Haan Minerale Oliën.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid