Shooterbar Chupitos wordt The Chupitos Club


Voortaan ook hapjes bij The Chupitos Club

Horecaconcept - De Amsterdamse shooterbar Chupitos is verhuisd naar de Korte Leidsedwarsstraat en heropend als The Chupitos Club. In het nieuwe horecaconcept blijven de 150 shotjes een belangrijke spelen, maar is het concept ook geschikt voor een hele avond uit met een diner, kleurrijke cocktails en entertainment, tot een dansje na afloop. De activiteiten zijn vertaald in twee nieuwe concepten, te weten The Last Chupper en The Day After brunch.

The Chupitos Club is de voortzetting van wat is gestart als Chupitos, de eerste shooterbar in Nederland. Onder het motto ‘come for dinner, stay for the party’ kan nu op de nieuwe locatie gedineerd worden, is er entertainment, zijn er drankjes en kan er worden gedanst. “Als jij een hapje wil eten en een paar cocktailtjes drinken ben je bij ons van harte welkom, maar wil je daarna nog je toekomstige ex vinden dan kan dat ook tot diep in de nacht”, zo omschrijven oprichters Rogier Ossendorp en Nir Kroonenberg de meer volledige uitgaanservaring die The Chupitos Club biedt.

Ter introductie van de twee nieuwe concepten wordt onder de noemer The Reunion op vrijdag 21 april een feest gegeven. Op zaterdag 22 en zondag 23 april worden vervolgens twee nieuwe concepten georganiseerd; The Last Chupper en The Day After. Tijdens The Last Chupper wordt er gedineerd en gedanst en is er door Non de Gêne georganiseerd entertainment. De volgende dag is het tijd voor de gezelligste brunch van Amsterdam, aldus de de eigenaren. Denk aan shots, entertainment en een flinke dosis humor.

Bron: The Chupitos Club/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Trill Grill weg in Tilburg, Burger King komt

Formulenieuws – De steden in het zuiden lijken, naast Amsterdam en Rotterdam, steeds vaker een soort springplanklocaties voor fastserviceformules naar de rest van het land. Vooral Tilburg en Eindhoven komen vaak naar voren, maar toch zijn niet alle formules in deze steden succesvol. Want terwijl Burger King een feestelijk opening beleeft in Tilburg, vertrekt het hamburgerconcept Trill Grill van chefkok Robert...

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid