SIAL Paris komt met nieuwe digitale catalogus


De digitale catalogus moet een hulpmiddel zijn voor exposanten en bezoekers om 365 dagen van het jaar commercieel in contact te zijn

Vakbeurzen – SIAL Paris, internationale vakbeurs die van 15 tot en met 19 oktober wordt gehouden,  komt met een nieuwe digitale catalogus. Op de CXMP marktplaats treft de gebruiker een overzicht aan van ruim 7.000 aanwezige exposanten en hun producten. De digitale catalogus moet een hulpmiddel zijn voor exposanten en bezoekers om 365 dagen van het jaar commercieel in contact te zijn.

Het platform, dat door de Comexposium Group werd ontwikkeld om klanten het hele jaar door te begeleiden, is georganiseerd in drie segmenten: Food, Fashion en Sport. De SIAL gebruikt dit hulpmiddel om de producten die op de beurs gepresenteerd worden, in de kijker te zetten. Via het platform worden de exposanten en de bezoekers van de SIAL Paris welkom geheten in de community van meer dan 300.000 leveranciers en inkopers. 

Digitale vitrine

Exposanten krijgen gratis toegang tot de marktplaats om hun productencatalogus samen te stellen en hun zichtbaarheid onder de bezoekers van de vakbeurs te vergroten. Het platform maakt het de leveranciers mogelijk hun merken en producten te presenteren. Ze kunnen een onbeperkt aantal producten uploaden, en naar keuze verschillende elementen toevoegen: een volledige beschrijving geven, kenmerken, foto's, en meer.

Bezoekers kunnen gratis de exposantenlijst en de productenlijst bekijken om hun bezoek aan de beurs ter plaatse zo goed mogelijk te organiseren. Ze kunnen het platform regelmatig checken om elke dag nieuwe updates te ontdekken en zo op de hoogte te blijven van de innovaties die op de beurs gepresenteerd worden.

Daarnaast heeft de beurs:

SIAL Talks, een uitgebreid lezingenprogramma. Meer dan 100 internationale sprekers en 60 lezingen bieden met hun expertise een scherpe analyse van de innovaties, nieuws en de belangrijkste trends in de agrovoedingsindustrie.

SIAL Innovation, ontcijfert de voedselvoorziening van de toekomst. Al zo'n 20 jaar onderscheidt de SIAL Paris, via de SIAL Innovation Grands Prix, tijdens elke editie de meest opvallende ingediende innovaties.

De finalisten in de 15 categorieën worden bekendgemaakt tijdens de SIAL Innovation persconferentie, die vanaf 16 september te zien is op het SIAL YouTube kanaal. De winnaars worden bekendgemaakt op 15 oktober om 16.30 uur op de SIAL Paris. 

SIAL Start Up, om nieuwe initiatieven te ontdekken en de oplossingen van de toekomst te creëren: er worden 650 start-ups verwacht, waaronder bijna 100 die gegroepeerd zijn in het Sial Start'Up dorp.

SIAL Future Lab voor een duik in het hart van de foodtrends aan de horizon van 2030 (landbouw, retail en op het bord). 

Bron: SialParis/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Ruim 450 exposanten en 16.757 bezoekers bezochten tijdens de afgelopen dagen Gastvrij Rotterdam. Daarmee is het eerdere record in 2019 met 16.303 bezoekers verslagen en werd de horecavakbeurs afgelopen dagen in Rotterdam Ahoy de grootste editie tot nog toe.

Lees bericht


‘Gastvrij Rotterdam moet vastigheid bieden in onzekere tijden’

Interview - Gastvrij Rotterdam had bij de editie van vorig jaar het geluk dat ze plaatsvond in een periode dat de coronamaatregelen werden versoepeld. Toch schaalde de beursorganisatie de veiligheidsmaatregelen voor de bezoekers niet af. ‘We hadden van tevoren afgesproken om de beurs veilig te organiseren voor deelnemers en bezoekers en dat hebben we gedaan’, aldus beursorganisator Robert Melaard aan...

Lees bericht


Join Program wint contract campus Booking.com

Catering - Booking.com kiest voor cateringvernieuwer Join Program om het complete voedsel- en drank aanbod te produceren en faciliteren voor het nieuwe kantoor. Booking.com verhuist in 2023 naar een nieuwe campus en heeft in Join Program de partner gevonden om ervoor te zorgen dat alle HQ-medewerkers zich thuis gan voelen.

Lees bericht


© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid