Silvie Slachter nieuwe beursmanager BBB Maastricht
Benoeming - Met ingang van 1 maart is Silvie Slachter de nieuwe beursmanager van horecavakbeurs BBB Maastricht. Zij volgt in deze functie Erik Stroink op, die de organisatie gaat verlaten.
Als nieuwe beursmanager is Slachter eindverantwoordelijk voor zowel de sales als de productie, programmering en marketing van de beurs en het interactieve horecaplatform verbonden aan BBB. Belangrijkste doelstelling voor komende jaren is de kwaliteit van de vakbeurs verder verhogen en meer lading geven aan de BBB belofte ‘More Horeca Success’ voor de horecaondernemer. Slachter heeft jarenlange ervaring in de horecabranche. In haar laatste functie was zij als National Accountmanager werkzaam bij Smit & Dorlas.
Platform
Voormalig beursmanager Erik Stroink legt na bijna 10 succesvolle jaren zijn functie neer en zal zijn carrière elders voortzetten. Stroink zorgde samen met zijn team voor de transformatie van BBB als driedaags horeca-event naar een platform dat zich gedurende het hele jaar inzet voor het succes van de horecaondernemer.
De eerstvolgende BBB Maastricht wordt gehouden van 12 t/m 14 oktober In de MECC Maastricht.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Michelin Gids telt 15 nieuwe Bib Gourmand restaurants
Uitreiking - Een week voor de Michelin Gids Ceremonie treden maar liefst vijftien restaurants toe tot de selectie van de Bib Gourmand. De volledige selectie wordt op maandag 7 oktober voorgesteld in het Maastrichtse MECC.
Lees berichtBBB Maastricht dag eerder van start voor fine dining
Vakbeurzen - Horecavakbeurs BBB Maastricht gaat één dag eerder van start dan voorgaande jaren. Speciaal voor geïnteresseerden van fine dining wordt een deel van de beurs al geopend op zondag 6 oktober.
Lees bericht75% standruimte Gastvrij Rotterdam 2024 is verkocht
Vakbeurs - De belangstelling voor de 11e editie van Gastvrij Rotterdam, die van 23 tot en met 25 september 2024 wordt gehouden in Rotterdam Ahoy, is groot. Dit laat de organisatie weten. 75% van de beschikbare standruimte zou zijn verkocht.
Lees berichtHorecaEvenTT blijft qua sfeer indruk maken
Vakbeurzen – Niet het aanbod, maar juist de sfeer maakt de vakbeurs HorecaEvenTT in Leeuwarden zo specifiek. Zowel deelnemer als bezoek laten merken dat de beurs gezien wordt als de ontmoetingsplatform voor het noordelijk deel van Nederland. Daarom doelgerichte gesprekken op de beursvloer en door de komst van veel horecaondernemers van de eilanden een efficiënte manier van relatiebeheer voor veel...
Lees berichtMaastricht wordt gaststad MICHELIN Gids Ceremonie 2024
Uitreiking - Michelin zal de 2024-editie van de MICHELIN Gids Ceremonie voor Nederland houden in MECC Maastricht tijdens de Horecavakbeurs BBB Maastricht. Tijdens het event worden zoals elk jaar de restaurants bekendgemaakt die worden bekroond met één of meerdere MICHELIN Sterren, maar ook wie de nieuwe Groene MICHELIN sterren en Bib Gourmands zijn.
Lees berichtGlutenvrij Markt nieuw op Gastvrij Rotterdam
Vakbeurzen – Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam, dat van 18 tot en met 20 september in Rotterdam Ahoy wordt gehouden, krijgt een Glutenvrij Markt. Het plein is weliswaar met vier aanbieders klein, maar de organisatie wil daarmee wel laten zien dat er steeds meer vraag komt naar glutenvrije producten en gerechten.
Lees bericht