Silvie Slachter nieuwe beursmanager BBB Maastricht


Nieuwe beursmanager Sivie Slachter van BBB Maastricht

Benoeming - Met ingang van 1 maart is Silvie Slachter de nieuwe beursmanager van horecavakbeurs BBB Maastricht. Zij volgt in deze functie Erik Stroink op, die de organisatie gaat verlaten.

Als nieuwe beursmanager is Slachter eindverantwoordelijk voor zowel de sales als de productie, programmering en marketing van de beurs en het interactieve horecaplatform verbonden aan BBB. Belangrijkste doelstelling voor komende jaren is de kwaliteit van de vakbeurs verder verhogen en meer lading geven aan de BBB belofte ‘More Horeca Success’ voor de horecaondernemer. Slachter heeft jarenlange ervaring in de horecabranche. In haar laatste functie was zij als National Accountmanager werkzaam bij Smit & Dorlas.

Platform

Voormalig beursmanager Erik Stroink legt na bijna 10 succesvolle jaren zijn functie neer en zal zijn carrière elders voortzetten. Stroink zorgde samen met zijn team voor de transformatie van BBB als driedaags horeca-event naar een  platform dat zich gedurende het hele jaar inzet voor het succes van de horecaondernemer.

De eerstvolgende BBB Maastricht wordt gehouden van 12 t/m 14 oktober In de MECC Maastricht.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Limburgs Culinair Gala 2021 tijdens BBB Maastricht

Beurzen - Het Limburgs Culinair Gala 2021 vindt plaats op maandag 11 oktober in het geheel vernieuwde MECC Maastricht. Normaal gesproken is het gala altijd in januari, maar door corona kon dat niet doorgaan. Het gala vindt nu plaats op de eerste dag van BBB Maastricht, de oudste horecavakbeurs van Nederland.

Lees bericht


Makro en Oud Reuchlin & Boelen foundingpartners van Gastvrij Rotterdam

Beurzen - Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam heeft twee nieuwe founding partners aan zich verbonden. Oud Reuchlin &  Boelen is voor de 8e editie van de horecabeurs in september dit jaar de wijnpartner voor de beurs en daarnaast heeft Makro Nederland zich voor de komende drie edities als Founding Partner aan het gastronomisch platform verbonden. Gastvrij Rotterdam kent met de twee nieuwe in...

Lees bericht

Horecabeurs BBB Maastricht 2020 gaat toch niet door

Beurzen - De organisatie van de BBB Maastricht laat weten dat de oudste horecavakbeurs van Nederland voor het eerst in 66 jaar niet doorgaat. De beurs slaat deze editie over en wordt pas weer gehouden in oktober 2021. De plannen om de beurs toch doorgang laten vinden waren al in een vergevorderd stadium.

Lees berichtHorecabeurs Horecava volgend jaar in hybridevariant

Beurzen - Passend bij alle coronamaatregelen krijgt ook horecavakbeurs Horecava in 2021 een hybridevariant. Naast een veel kleinere fysieke vakbeurs die voor bezoekers en exposanten volgens de geldende coronamaatregelen wordt ingericht, zal er online meer dan gebruikelijk te zien en beleven zijn.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid