Sir Edmond maakt zomertour met eigen gin bar


In de maanden juli en augustus komt Sir Edmond langs met een eigen Ginbar

Strandpaviljoen – Ginmerk Sir Edmond wil in de maanden een juli en augustus een zomertour houden met een eigen ginbar. Strandgangers van een aantal paviljoens kunnen in de zomermaanden bij de Sir Edmond Gin Bar genieten van tintelfrisse Gin & Tonics.

De Gin Bar duikt elke zaterdag in juli en augustus op bij een andere beachclub in Nederland. Op 16 juli is Beachclub Beachhouse in Kijkduin de eerste. Volgens  Sir Edmond worden er drie serves gebracht om van te watertanden. De eerste serve, Orange & Cinnamon, combineert de hartige smaak van kaneel met de zoetzure boost van sinaasappel. De tweede heet The Rebel Mule: 50 ml Sir Edmond Gin met Fever-Tree Ginger Beer, verse limoensap en gegarneerd met limoen en munt. Nummer drie is de Strawberry & Mint, maar dan met de Raspberry & Rhubarb Tonic van Fever-Tree.

Bron: Sir Edmond/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Paviljoen Sjoerd op Ameland verkozen tot Paviljoen van het Jaar

Verkiezing - Paviljoen Sjoerd uit Ameland is uitgeroepen tot het Beste Paviljoen van 2022. Het strand van Goeree-Overflakkee werd uitgeroepen tot Het Schoonste Strand van Nederland. De uitslag van de jaarlijkse verkiezing werd donderdag bekend gemaakt in Beachclub Lekker in Vrouwenpolder. Het paviljoen dat vorig werd gekozen tot Beste paviljoen.

Lees bericht


140 tijdelijke strandpaviljoens zijn deze winter blijven staan

Strandpaviljoens – Nederland telt meer dan 340 strandpaviljoens, waarvan ongeveer de helft ‘jaarrond’-paviljoens is en dus het gehele jaar open. Om de sluitingsperiode in 2020 in verband met de coronamaatregelen enigszins te compenseren mochten de tijdelijke strandpaviljoens, die normaal ’s winters worden afgebroken, afgelopen jaar blijven staan. Het blijkt dat zo’n 140 paviljoens daarvan gebruik hebben gemaakt.

Lees bericht

Strandpaviljoens mogen van de winter blijven staan

Strandpaviljoens - Strandpaviljoens, die dat willen, kunnen komende winter voor één keer blijven staan. De locaties mogen gedurende de wintermaanden alleen niet open blijven. Als ondernemers hun strandpaviljoen niet hoeven af te breken om volgend seizoen weer op te bouwen, besparen zij veel geld.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid