Sir Edmond op de luchthavens bij Gebr. Heinemann


Het Nederlandse ginmerk Sir Edmond voortaan beschikbaar bij diverse internationale luchthavens

Luchthavenshop – Het Nederlandse merk Sir Edmond Gin gaat op de luchthavens samenwerken met Gebr. Heinemann. Het ginmerk komt beschikbaar op meerdere grote Europese luchthavens.

Gebr. Heinemann is een van de toonaangevende bedrijven in de wereldwijde categorie Travel Retail en exploiteert belastingvrije winkels op luchthavens over de hele wereld. Sir Edmond is verheugd om nu deel uit te maken van het aanbod van gerenommeerde merken van het Duitse bedrijf. Hun flessen met Bourbon vanille doordrenkte gin zijn al verkrijgbaar bij de Heinemann Tax Free-winkels op de luchthavens van Berlijn, Kopenhagen en Hamburg. Binnenkort zullen meer luchthavens volgen, evenals diplomatieke winkels, grenswinkels en cruisemaatschappijen.

Passie

Sir Edmond mede-eigenaar T-J van der Drift heeft alle vertrouwen in de retail-, distributie- en verkoopexpertise van Gebr. Heinemann. “Alle afdelingen staan ​​in nauw contact met elkaar en met hun twee grote dochterondernemingen, Heinemann Americas en Heinemann Asia Pacific. De mensen van Gebr. Heinemann zijn gewoon heel gepassioneerd over hun bedrijf, net als wij.” Dominique Makatita, medeoprichter van Sir Edmond vult aan: "Ze bedienen klanten van over de hele wereld op alle continenten. Van luchthavens en luchtvaartmaatschappijen tot grenswinkels, veerboten en cruisemaatschappijen. Hun passie voor mensen, voor producten, voor handel en retail heeft hen tot leider gemaakt in de categorie Travel Retail.”

Bron: Sir Edmond/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sir Edmond maakt zomertour met eigen gin bar

Strandpaviljoen – Ginmerk Sir Edmond wil in de maanden een juli en augustus een zomertour houden met een eigen ginbar. Strandgangers van een aantal paviljoens kunnen in de zomermaanden bij de Sir Edmond Gin Bar genieten van tintelfrisse Gin & Tonics.

Lees bericht


HMSHost wordt masterfranchiser Vapiano voor hightrafficlocaties

Formulenieuws - Vapiano en HMSHost International gaan als pilot samen een aantal Vapiano-winkels openen op luchthavens, treinstations en outletcentra in het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, Duitsland en Nederland. Het winkelformat van de formule zal worden aangepast op basis van de behoeften en eisen van reizigers. Dat hebben beide partijen vandaag laten weten. Sommige locaties krijgen ook afhaalpunten. HMSHost is onderdeel van...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid