Sligro breidt Slim Ondernemen nog verder uit


Groothandel – Sinds medio 2020 helpt Sligro met ‘Slim Ondernemen’ klanten om meer uit hun zaak te halen. Hierbij gaat het om oplossingen op een breder vlak dan food alleen: denk aan rendement, personeel, loyaliteit en duurzaamheid. En sinds kort ook: efficiënte bedrijfsvoering. De oplossingen die hieronder vallen richten zich op de operationele kant van de business.

Met de oplossingen voor een ‘efficiënte bedrijfsvoering’ speelt Sligro in op de operationele zaken die komen kijken bij het runnen van een horecazaak. “Leuker kunnen we sommige onderwerpen voor ondernemers niet maken,” legt Badr el Fdil, Solutions Manager bij Sligro, uit. “Maar samen met onze partners proberen we het wel makkelijker én goedkoper te maken voor onze klanten.”

Badr el Fidil: “Of je nu net een horecazaak start of al jaren in het vak zit, er zijn veel zaken – naast de corebusiness van eten, drinken en gastvrijheid – die aandacht vragen. Om kopzorgen te besparen, is het fijn als dit allemaal goed geregeld is, voor een goede prijs en bij een betrouwbare partner. Vanuit Sligro bieden we daarom ontzorging aan: we zoeken de juiste partijen en zorgen voor een extra scherpe prijs door groots in te kopen.”

De oplossingen

Sligro heeft onder het zogenaamde behoeftedomein ‘efficiënte bedrijfsvoering’ reeds vier nieuwe oplossingen gelanceerd:

- MyCCP – digitale HACCP-registratie via partner Gullimex

- Hygiëne inspecties & e-learnings – altijd voorbereid op controles van de NVWA via partner Normec Foodcare

- Afvalverwerking – regel bedrijfsafval slim, efficiënt én duurzaam via partner Renewi

- Ongediertebestrijding – regel je ongediertepreventie en -bestrijding via partner EWS Pest Control

Later dit jaar zullen nog meer oplossingen onder de verschillende behoefte domeinen onder Slim Ondernemen volgen. Slim Ondernemen heeft als doel om professionals in food écht verder te brengen.

Bron: Sligro/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Sfeervolle Belgische Tavola laat bezoekers echt genieten

Vakbeurs – Aan culinaire hoogtepuntjes geen gebrek op de Belgische vakbeurs Tavola in Kortrijk. Dit driedaagse horecaevenement trekt traditioneel ook altijd veel Nederlandse vakbezoekers. Belangrijkste reden is dat de horecabeurs veel specialiteiten laat zien en de foodprofessional ook echt kan genieten van de kwaliteit van de producten.

Lees bericht

Schiphol vernieuwt Lounge 2 met nieuwe horecaconcepten

Luchthaven - Schiphol werkt aan de vernieuwing van Lounge 2, het gebied dat zich bevindt na de securitycontrole voor passagiers met bestemmingen veelal buiten Europa. Het horeca- winkelgebied krijgt een nieuwe inrichting, waarbij de beleving van passagiers centraal staat. Er wordt ruimte gemaakt voor nieuwe luxe merken en een vernieuwd aanbod aan horeca- en winkelmogelijkheden. 

Lees bericht



Minder faillissementen in februari, maar horeca stijgt

Analyse - In februari zijn 26 minder bedrijven failliet verklaard dan in januari, meldt het CBS. Dat is een daling van 7 procent. De onderliggende trend van het aantal faillissementen is echter bijna 2 jaar stijgend. Relatief gezien werden er in februari de meeste faillissementen uitgesproken in de sector horeca.

Lees bericht

Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw

Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid