Sligro breidt Slim Ondernemen nog verder uit


Groothandel – Sinds medio 2020 helpt Sligro met ‘Slim Ondernemen’ klanten om meer uit hun zaak te halen. Hierbij gaat het om oplossingen op een breder vlak dan food alleen: denk aan rendement, personeel, loyaliteit en duurzaamheid. En sinds kort ook: efficiënte bedrijfsvoering. De oplossingen die hieronder vallen richten zich op de operationele kant van de business.

Met de oplossingen voor een ‘efficiënte bedrijfsvoering’ speelt Sligro in op de operationele zaken die komen kijken bij het runnen van een horecazaak. “Leuker kunnen we sommige onderwerpen voor ondernemers niet maken,” legt Badr el Fdil, Solutions Manager bij Sligro, uit. “Maar samen met onze partners proberen we het wel makkelijker én goedkoper te maken voor onze klanten.”

Badr el Fidil: “Of je nu net een horecazaak start of al jaren in het vak zit, er zijn veel zaken – naast de corebusiness van eten, drinken en gastvrijheid – die aandacht vragen. Om kopzorgen te besparen, is het fijn als dit allemaal goed geregeld is, voor een goede prijs en bij een betrouwbare partner. Vanuit Sligro bieden we daarom ontzorging aan: we zoeken de juiste partijen en zorgen voor een extra scherpe prijs door groots in te kopen.”

De oplossingen

Sligro heeft onder het zogenaamde behoeftedomein ‘efficiënte bedrijfsvoering’ reeds vier nieuwe oplossingen gelanceerd:

- MyCCP – digitale HACCP-registratie via partner Gullimex

- Hygiëne inspecties & e-learnings – altijd voorbereid op controles van de NVWA via partner Normec Foodcare

- Afvalverwerking – regel bedrijfsafval slim, efficiënt én duurzaam via partner Renewi

- Ongediertebestrijding – regel je ongediertepreventie en -bestrijding via partner EWS Pest Control

Later dit jaar zullen nog meer oplossingen onder de verschillende behoefte domeinen onder Slim Ondernemen volgen. Slim Ondernemen heeft als doel om professionals in food écht verder te brengen.

Bron: Sligro/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Vermaat verzorgde 11.000 gasten per dag tijdens F1 in Zandvoort

Catering – Nu het geluid van de F1 is verstomd en Zandvoort weer terug is gegeven aan de strandgasten, maakt Vermaat, een van de horecapartners van het driedaagse event de balans op; tijdens het raceweekend heeft het bedrijf in tien lounges zo’n 11.000 gasten per dag verzorgd met eten, drinken en gastvrijheid.

Lees bericht

Combinatie TAPP en Heineken geeft horecabedrijf insights

Insights - TAPP en bierbrouwer Heineken gaan samenwerken. Het bedrijf dat data verzamelt voorziet Nederlandse horecaondernemers van inzichten op basis van verkoopdata waarmee zij hun bedrijf beter kunnen laten aansluiten op de markt. Door de samenwerking komt de informatie van de scale-up op grote schaal beschikbaar.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid