Sligro en Eneco gaan horeca energiekosten helpen besparen


Groothandel - Sligro en Eneco hebben elkaar gevonden en gaan samen horecaondernemers helpen met het besparen van energiekosten. Horecaondernemers kunnen met Energie & Gas Contracten profiteren van de beste prijsgarantie van Eneco en ontvangen tevens 100% groene stroom. Daarnaast krijgen de deelnemende bedrijven een EnergieCoach als persoonlijke adviseur en slimme tool om extra besparingen te realiseren en verder te verduurzamen.

Energie behoort samen met de personele lasten tot de grotere kostenposten binnen horecabedrijven. Bij de meeste bedrijven hoort energie zelfs tot de top 5. Hanna Polman, Customer Solutions Manager bij Sligro: “Tegelijkertijd wordt energie ook steeds belangrijker in een duurzame bedrijfsvoering. Het combineren van besparen op energie en tegelijkertijd ook verduurzamen, maakt deze dienst vanuit Sligro en Eneco zowel financieel als maatschappelijk relevant”.

Beste prijsgarantie

Sligro en Eneco bieden twee oplossingen. Hans Peters, Commercieel directeur bij Eneco: “Dankzij het inkoopvoordeel van Sligro kunnen we ondernemers een energie- (en/of gas-) contract aanbieden met de beste prijsgarantie van Eneco én 100% groen. Zo kunnen ondernemers bijdragen aan het milieu én minder betalen.” Daarnaast bieden beide partijen de EnergieCoach aan: een persoonlijke adviseur en slimme tool waarmee horecaondernemingen tot wel 41 procent kunnen besparen op hun energierekening. “De energiemarkt wordt steeds complexer en ondernemers hebben te maken met veel veranderingen in wet- en regelgeving. Onze EnergieCoach helpt ondernemers precies daarmee: verduurzamen en besparen.”

Partnerrol

Sligro is op meer terreinen bezig ondernemers te helpen met slimmere en efficiëntere bedrijfsvoering en wil een partnerrol spelen. De groothandel doet dat met initiatieven als Mr. Butler en de Slimme keuken. Met de samenwerking met Eneco is daar energie bij gekomen. Polman: “We vinden het belangrijk om horecaprofessionals te helpen nog beter te worden in hun vak en business. Helpen bij het besparen van energie hoort daar zeker bij.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Kerstomzet restaurants in het niet bij groei omzet supers

Data-analyse - Eindelijk was het weer druk voor sommige restaurants. Veel restaurants die zich tijdens de feestmaand december hadden gericht op de kerstmenu’s deden goed zaken. In veel gevallen overtrof de vraag zelfs het aantal kerstmenu’s. Die menu’s moesten wel zelf worden afgehaald.

Lees bericht


Sligro lanceert foodconcept Kleinste Keuken

Groothandel – Sligro en Bouter Grootkeuken hebben gezamenlijk een oplossing gevonden voor ondernemers die hun omzet voornamelijk uit (fris)drank halen. Juist om die horecabedrijven minder afhankelijk te maken van de drankomzet is het foodconcept de Kleine Keuken ontwikkeld.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid