Sligro sluit met opening Vianen pandintegratie met Heineken af


Groothandel – Sligro opende afgelopen week de nieuwe Bezorgservice in Vianen. Het was de laatste bezorglocatie als onderdeel van de integratie tussen de bezorgactiviteiten van Heineken en Sligro.

Sligro en Heineken Nederland hebben sinds 2017 een exclusieve samenwerking op het gebied van verkoop en logistiek van (fust)bier en cider in Nederland. Sligro startte in 2019 met de eerste pandintegraties. In de periode er na is er op diverse plaatsen gewerkt aan het bundelen van de activiteiten vanuit één locaties. Met de nieuwe Bezorgservice in Vianen, en de sluiting van de locatie in Nieuwegein, is die pandintegratie afgerond.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sligro wil meer zijn dan groothandel alleen

Interview - De rol van de groothandel binnen foodservice wordt vaak gebagatelliseerd. Onterecht, want in de keten kan de groothandel wel degelijk een rol van toegevoegde waarde spelen. Alleen moet die rol wellicht duidelijker worden gemaakt. Sligro zet op dat terrein nu stappen. Onder leiding van ex-Unilever- en Coca-Cola-manager Hanna Polman is de groothandel in Veghel op een aantal terreinen...

Lees berichtSligro ziet omzet autonoom met bijna 10 procent dalen

Groothandel - Sligro Food Group heeft in het derde kwartaal de omzet op een autonome basis met 9,5 procent zien afnemen. Toch is het bedrijf redelijk positief gestemd over de komende periode, omdat het minder hard wordt geraakt door de overheidsmaatregelen dan andere vergelijkbare bedrijven. Dat bleek uit een kwartaal update van de groothandel vandaag.

Lees bericht

Sligro gaat met Promotool horeca helpen met promotie

Groothandels - Sligro en PimpYours slaan de handen ineen om horecaondernemers te ontzorgen op het gebied van professionele promotie voor hun zaak. De Promotool richt zich primair op het fastservicesegment maar is breder inzetbaar. De producten in de tool biedt ondernemers een kans om meer gasten naar hun zaak te trekken, de bezoekfrequentie te verhogen en de gemiddelde besteding te...

Lees bericht


Krijn Jansen nieuwe CCO BeerWulf

Benoeming – Online bierwinkel Beerwulf heeft per 1 oktober Krijn Jansen benoemt tot Chief Commercial Officer (CCO). Hij neemt hiermee de rol over van Marc Scholten, mede oprichter en huidig CCO van Beerwulf.

Lees bericht

Transavia en Thuisbezorgd.nl lanceren als eerste ‘in-flight’ bezorging

Luchthaven - Thuisbezorgd.nl en Transavia zijn gestart met ‘in-flight’ bezorging waarbij passagiers voor de vlucht een maaltijd naar keuze kunnen bestellen. De Nederlandse bedrijven zijn hiermee wereldwijd de eerste met deze service. Passagiers kunnen tot 1 uur voor het boarden bestellen. De maaltijd wordt vers bereid door de keukenbrigade van iFleat en direct aan boord bezorgd.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid