Sligro sluit met opening Vianen pandintegratie met Heineken af


Groothandel – Sligro opende afgelopen week de nieuwe Bezorgservice in Vianen. Het was de laatste bezorglocatie als onderdeel van de integratie tussen de bezorgactiviteiten van Heineken en Sligro.

Sligro en Heineken Nederland hebben sinds 2017 een exclusieve samenwerking op het gebied van verkoop en logistiek van (fust)bier en cider in Nederland. Sligro startte in 2019 met de eerste pandintegraties. In de periode er na is er op diverse plaatsen gewerkt aan het bundelen van de activiteiten vanuit één locaties. Met de nieuwe Bezorgservice in Vianen, en de sluiting van de locatie in Nieuwegein, is die pandintegratie afgerond.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Combinatie TAPP en Heineken geeft horecabedrijf insights

Insights - TAPP en bierbrouwer Heineken gaan samenwerken. Het bedrijf dat data verzamelt voorziet Nederlandse horecaondernemers van inzichten op basis van verkoopdata waarmee zij hun bedrijf beter kunnen laten aansluiten op de markt. Door de samenwerking komt de informatie van de scale-up op grote schaal beschikbaar.

Lees bericht

{if '1' == '1'}

Sligro gelooft in krachtig herstel ondanks omzetdaling

Groothandel – Ondanks het omzetverlies over de eerste maanden van dit jaar door alle coronamaatregelen, ziet Sligro de komende periode met vertrouwen tegemoet. Zo is de groothandel gestart met de bouw van een nieuw vers-distributiecentrum in Veghel, is de ombouw van de zelfbedieningslocaties naar de 3.0 formule hervat met de verbouwing van Sligro Heerlen en wordt gestart met een bezorgservicelocatie in Gent...

Lees bericht

{if '2' == '1'}


{if '3' == '1'}


{if '4' == '1'}


Sligro breidt Slim Ondernemen nog verder uit

Groothandel – Sinds medio 2020 helpt Sligro met ‘Slim Ondernemen’ klanten om meer uit hun zaak te halen. Hierbij gaat het om oplossingen op een breder vlak dan food alleen: denk aan rendement, personeel, loyaliteit en duurzaamheid. En sinds kort ook: efficiënte bedrijfsvoering. De oplossingen die hieronder vallen richten zich op de operationele kant van de business.

Lees bericht

{if '5' == '1'}

Sligro helpt klanten Slim Ondernemen

Interview - Met Slim Ondernemen helpt Sligro klanten meer uit hun zaak te halen. Hierbij gaat het om oplossingen op een breder vlak dan food alleen: denk aan rendement, personeel, loyaliteit en duurzaamheid. Volgens Dries Bögels (directeur Foodservice Nederland) en Hanna Polman (manager Customer Solutions) is dit nog maar het begin van de mogelijkheden die Sligro te bieden heeft. ...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid