Sligro in Terneuzen is heropend


Groothandel – Donderdag 15 november is de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Terneuzen heropend. Roberta Pagnier (presentatrice 24Kitchen), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels) en Jurgen Bracke (vestigingsdirecteur Sligro Terneuzen) hebben samen met Edwin Vinke en Eric van Bochove de officiële openingshandeling verricht. De afgelopen periode is de groothandel compleet verbouwd. Ook het assortiment is uitgebreid en geactualiseerd met onder meer kaas, zuivel en een uitgebreid diepvriesassortiment met vlees, wild en gevogelte, vis brood en banket. Bezoekers kregen de gehele dag kookdemonstraties, proeverijen, en workshops, allemaal verzorgd door tv-koks, topchefs uit de regio en leveranciers. Zo waren er masterclasses door Edwin Vinke** van De Kromme Watergang in Hoofdplaat, Eric van Bochove* van ‘t Vlasbloemeken in Koewacht, Francois de Potter* van La Trinité in Sluis en tv-kok Roberta Pagnier van 24Kitchen en Koffietijd. Bron: Sligro/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Verbruggen Food Group verhuist naar nieuw DC in Cuijk

Groothandel - Verbruggen Food Group betrekt medio april 2021 een nieuw distributiecentrum van 60.000 m2 op Businesspark Laarakker langs de A73 bij Cuijk. Voor Verbruggen Food Group is de verhuizing noodzakelijk wegens de groei die de groothandel momenteel ondergaat.

Lees bericht

Chefs Culinar breidt uit en wil nog twee grote locaties bouwen

Groothandel – Dat de Duitse groothandel Chefs Culinar grootse plannen heeft in Nederland is bekend. Maar in welk tempo exact niet. Sinds de komst in 2014 neemt het levensmiddelenbedrijf de tijd voor expansie. Nu de uitbreiding van de locatie in Nijmegen in volle gang is, wil directeur Eric Boeijen wel kwijt dat hij in Nederland op termijn nog een tweetal grote locaties...

Lees bericht

Sligro ondervindt hinder van markt en Heineken-groothandel integratie

Groothandel - Groothandelsbedrijf Sligro heeft het derde kwartaal van het jaar weliswaar afgesloten met een klein plus, maar de vergelijkbare omzet met een jaar eerder lag lager. De huidige marktomstandigheden en problemen bij het nakomen van de beloftes aan de Heineken-klanten zijn hier de belangrijkste redenen voor het resultaat. De omzet van Sligro over de eerste drie kwartalen kwam uit...

Lees bericht

Makro introduceert horecaplatform DISH

Groothandel – Markro Nederland heeft tijden de beurs Gastvrij Rotterdam de lancering gedaan van het digitale platform DISH voor horecaondernemers. DISH moet ondernemers helpen om eenvoudig een website te onderhouden, reserveringen te kunnen maken en het teammanagement te organiseren. DISH staat voor Digital Innovations and Solutions for Hospitality. Met DISH krijgen ondernemers toegang tot verschillende online diensten: van website tot reserveringstool...

Lees bericht


Emotionele opening Hanos Hengelo’

Groothandels - Hanos heeft maandag aan de John Maynard Keynesstraat in Hengelo een spiksplinternieuwe vestiging geopend. Het is de 27e locatie van de horecagroothandel in Nederland. Hanos vestigt zich hiermee volgens sommige horecaondernemers ‘eindelijk’ in Twente. Voorheen leverde Hanos alle producten vanuit de locatie in Apeldoorn. Bekend Twente was daarom uitgelopen om de openingshandeling door Ria van der Horst, echtgenoot...

Lees bericht

‘Oplossingsgericht werken’ levert Lekkerland omzetgroei op

Jaarcijfers – ‘Door de consumententrends op het gebied van on-the-go-consumptie nauwlettend te volgen en deze te vertalen naar oplossingen voor zijn klanten, slaagde Lekkerland Nederland er in 2018 – in een zeer concurrerende omgeving – opnieuw in zijn omzet te vergroten en nieuwe klanten binnen te halen.’ Dat schrijft de Duitse groothandel, waarvan Lekkerland Nederland uit Son onderdeel van uitmaakt, in haar jaarrapport. Nederland...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid