Slokje koffie kan bij Bagels & Beans ook van een stokje


Formulenieuws – Bij Bagels & Beans kunnen de gasten een slokje koffie nu  ook van een stokje krijgen. Samen met ijsmaker NICE heeft de koffieketen een ijsje gemaakt van de koffiebonen van Bagels & Beans en het biologische roomijs van NICE. Het ijsje is gedipt chocolade en vanaf 4 juni exclusief verkrijgbaar bij Bagels & Beans.

Het ijsje is verfrissend en verrassend volgens Bagels & Beans en gemaakt van de koffiebonen van een kleinschalige familieplantage uit Panama. De ijsjes van NICE waren al twee jaar verkrijgbaar bij Bagels & Beans. De ijsjes, in de smaken watermeloen-munt, aardbei en stracciatella zijn op een verantwoorde manier gemaakt, zonder onnodige toevoegingen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Yoghurt Barn laat toeslag op plantaardige melk vallen

Formulenieuws – Ontbijt- en lunchketen Yoghurt Barn legt geen toeslag meer op de plantaardige opties en maakt het daarmee voor de klanten gemakkelijker om hun keuze te maken. Oprichter Wouter Staal verwacht dat de keten met deze prijswijziging binnen een jaar een verdubbeling van het aandeel plantaardige melk kunnen bereiken.

Lees bericht


Bagels & Beans krijgt nieuwe mede-eigenaar

Formulenieuws - Bagels & Beans heeft een nieuwe mede-eigenaar. Naast oprichters Ronald Bakker en Ninande Thio is Lizan van der Pol, ruim twaalf jaar werkzaam bij het bedrijf en verantwoordelijk voor businessdevelopment, als derde lid toegetreden tot de directie.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid