Smart catering van New Fork ook naar Amsterdam


Smart catering van New Fork is gericht op hybride werkvormen

Catering – De bedrijfscateraar New Fork met hun smart catering gericht op hybride werkvormen gaat vanaf april ook aan de slag in Amsterdam. De bedrijfsexperimenten - het afgelopen jaar - in Rotterdam bleken levensvatbaar en trokken klanten als Coolblue en Deutsche Bank. Recente overnames van Amsterdamse cateringbedrijven zorgen er voor dat New Fork nu ook aan de slag gaat in de hoofdstad.

New Fork kent sinds 2020 een onstuimige groei. Na meerdere experimenten - gericht op hybride werken - in Rotterdam en de ondernemerslessen die daar zijn opgedaan, betreedt New Fork nu de Amsterdamse markt. Door de huidige en op hande zijnde overnames van Amsterdamse cateringbedrijven wil het bedrijf sneller een groter marktaandeel veroveren, want ze zijn er van bewust dat succes in Rotterdam geen garantie is voor succes in Amsterdam. Yorick van Baarsel: ‘Door de overnames van Amsterdamse cateraars zetten we onszelf op voorsprong in de lanceringsfase.’

Hybirde werkvormen

Het cateringproces van New Fork is efficiënt, duurzaam en gericht op samenbrengen van flex- en kantoorwerkers. Juist door die aanpak kan het bedrijf makkelijker inspelen op veranderende behoeften. Co-founder van New Fork Yorick van Baarsel: ‘Elke medewerker bestelt ’s ochtends haar of zijn gezonde lunch via onze app en ‘s middags wordt de lunch, zonder e-nummer, op kantoor afgeleverd. Voedselverspilling is daarmee verleden tijd omdat er precies datgene wordt besteld, wat er die dag nodig is’.

Bron: New Fork/@FoodClicks

Geen eigen keuken, maar toch een lunch serveren voor het personeel
De lunch op maat

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Join Program wint contract campus Booking.com

Catering - Booking.com kiest voor cateringvernieuwer Join Program om het complete voedsel- en drank aanbod te produceren en faciliteren voor het nieuwe kantoor. Booking.com verhuist in 2023 naar een nieuwe campus en heeft in Join Program de partner gevonden om ervoor te zorgen dat alle HQ-medewerkers zich thuis gan voelen.

Lees bericht


Fors verlies van banen verwacht in facilitaire sector

Catering – Geert van de Laar verwacht als voorzitter van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag (Code VM) een fors verlies van banen in de facilitaire sector. De facilitaire sector (branches beveiliging, catering, projectverhuizing, schoonmaak, samen goed voor € 8,7 miljard omzet) kent meer dan 250.000 medewerkers.

Lees bericht


Markies en Summa College zetten stappen in verduurzaming schoolkantines

Schoolcatering – Een duurzaam en gezond voedselaanbod, intensief hergebruik van overgebleven producten en het doneren van reststromen aan stadsboerderijen in Zuidoost-Brabant. Dit zijn enkele opvallende ingrediënten van de samenwerking van het Summa College en Markies Catering bij de exploitatie van schoolkantines, die in september ingaat.

Lees berichtVitam opent ‘dark kitchen’ Chef by Vitam

Catering – Vitam opent een ‘dark kitchen’ in Amstelveen, genaamd Chef by Vitam. Hiermee speelt de facilitaire horecadienstverlener in op de veranderende wensen van medewerkers van de Rijksoverheid die hybride werken. Gerechten worden in een centrale keuken voorbereid, die vervolgens worden afgemaakt op de betreffende locatie worden afgemaakt. Hierdoor is het voor Vitam mogelijk om een breder assortiment aan te bieden,...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid