Smith & Sinclair lanceert cocktail gummies van Tess & Timo


Giftbox van Smith & Sinclair met daarin 10 cocktail gummies / Foto bij: Peggy Hoe

Introductie - Smith & Sinclair, ook wel bekend als “The boozy candy company” is een samenwerking aangegaan met het coctailduo Tess Posthumus en Timo Janse. De samenwerking heeft geleid tot een giftbox met daarin een aantal cocktail gummies.

Tess en Timo zijn een begrip in de wereld cocktails. Beiden hebben verschillende prijzen gewonnen en diverse cocktail evenementen georganiseerd. Samen runnen ze ook de Flying Dutchmen Cocktails en Dutch Courage, twee cocktailbars in het centrum van Amsterdam. Middels de samenwerking met Smith & Sinclair is nu een aantal signature cocktails van Flying Dutchmen en Dutch Courage Cocktails vertaald naar vegan alcoholische cocktail gummies, onder de noemer ‘Eat your drink’. De cocktail gummies bevatten dezelfde kwalitatieve dranken en huisgemaakte ingrediënten als de liquide variant. In de giftbox van de Flying Dutchmen Cocktails gaat het om de Passionfruit Fix en de Flying Dutchmen Cocktail. De Dutch Courage giftbox bevat het Bakkie Troost en de Dutch Courage Cocktail.

5% alcohol

De giftboxen zijn vanaf maandag online verkrijgbaar in een box van 10 stuks. De cocktail gummies zijn gemixt zoals een échte cocktail en op smaak gebracht met de beste sterke drank, bitters, gedroogd fruit en spicy kruiden. Een cocktail gummie bevat 5% alcohol.

Bron: Smith & Sinclair/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Rotterdam heeft eerste Beers&Barrels volgens nieuw concept

Horecaformule – Na een grondige verbouwing is de nieuwste Beers&Barrels vandaag geopend in Central Plaza aan de Weena in Rotterdam. Het is de eerste locatie volgens het nieuwe concept van Beers&Barrels, waar naast diverse bieren en een kwalitatief aanbod aan (dry-age) vleesgerechten, ook cocktails en vega(n) gerechten op de kaart staan.

Lees bericht
Tess Posthumus en Timo Janse openen tweede cocktailbar

Cocktailbar - De bartenders Tess Posthumus en Timo Janse openen in april op de Zeedijk in Amsterdam hun tweede cocktailbar. Lag bij hun eerste bar Flying Dutchmen Cocktails een focus op de internationale klassieke cocktails, bij de nieuwe cocktailbar Dutch Courage staan vooral de jenever en oudhollandse likeuren centraal.

Lees bericht


The Streetfood Club wint Royal Bliss Cocktail Competition

Wedstrijd - The Streetfood Club uit Utrecht is gisteren winnaar geworden van de Royal Bliss Cocktail Competition. In totaal gingen vijf teams de strijd met elkaar aan in de The Five Points Bar & Drink Society in Den Haag. Het team, bestaande uit bartenders Tony Valens en Marko Pečnik, won de competitie met de cocktail Bringing Sexy Back, een mix...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid