Snack- en zoetwarenbeurs ISM krijgt Japanse editie


Vakbeurzen – De Duitse ISM organiseert volgend jaar ook een snack- n zoetwarenbeurs beurs in Japan. De ISM-Japan is nieuw en wordt van 13 tot en met 15 April 2022 in het Tokyo Big Sight complex in Tokyo Japan gehouden. De Dutch Sweets Export Association (DSEA) organiseert samen met beurorganisator RS Vision Expo op maandag 18 oktober een informatiemiddag over de nieuwe beurs.

ISM-Japan is de eerste speciale vakbeurs voor de zoetwaren industrie in Azië en gebaseerd op de grootste zoetwaren en snackbeurs de ISM in Keulen. De beurs is een samenwerking tussen Koelnmesse en het Japan Food Journal, het belangrijkste blad voor de foodindustrie in Japan. ISM-Japan zal naar verwachting door meer dan 200 merken worden vertegenwoordigd.

Samenwerking

Naast ISM-Japan worden ook de vakbeurzen Fabex, Wine & Gourmet, Noodle Industry Fair, Premium Food Show, Dessert Sweets & Backery Festival en  Food & drink OEM Matching Expo gehouden. Door deze samenwerking worden er 1.000 deelnemers en 80.000 bezoekers verwacht.

Free From

Japan is de ‘gateway’ naar de Oost-Aziatische markt. Er is een groeiende vraag naar innovatieve gezonde producten, ‘Free From’ sweet & snacks en het populairste product blijft de chocola, zo laat Rob Schotema van RS Vision Expo weten.

6,2% groei

Enkele van de belangrijkste factoren die ISM ertoe hebben aangezet Japan te betreden, zijn onder meer een voorspelde jaarlijkse groei van 6,2% van de Azië-Pacific Zoetwarenmarkt van 2020 tot 2025, Japan is de zesde grootste zoetwarenmarkt ter wereld.

Aanmelden voor de informatiemiddag, of meer informatie over de ISM Japan kan door het sturen van een mailtje naar r.schotema@dutchsweetsexportassociation.nl of bellen naar RS Vision Expo, tel. + 31 (0) 30 – 3036450.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Ook ISM & ProSweets komen met fysieke en @home-editie

Vakbeurzen – In navolging van de Anugo komen ook de beurzen ISM en ProSweets met een digitaal plaform waar bedrijven en vakmensen elkaar kunnen ontmoeten en waar afspraken gemaakt kunnen worden later het jaar. Deze @home-platforms zijn voor exposanten en bezoekers beschikbaar op 1 en 2 februari 2022, de fysieke beurs begint al op 31 januari 2022.

Lees bericht


Vakbeurs ‘euvend & coffeena’ positief over doorgaan 2022

Vakbeurzen – De vending-  en koffiebeurs ‘euvend & coffeena’ is positief over het doorgaan van de beurs in 2022. De beurs die tegelijkertijd met Orgatec, de beurs voor werkomgevingen, wordt gehouden in Keulen, verwacht tegen die tijd weinig last meer te ondervinden van de coronabeperkingen en wil oplossingen aandragen voor een toekomstige werkomgeving.

Lees bericht
Beursorganisatie positief over doorgaan zoetwarenbeurs ISM 2021

Beurzen - De beursorganisatie van de ISM, de grootste internationale zoetwarenbeurs ter wereld, is positief dat de editie in januari 2021 doorgang kan vinden. Volgens de organisatie is op dit moment 80% van de beursvloer bezet en ligt er een uitvoerig protocol om de beurs te laten plaatsvinden met alle noodzakelijke veiligheids- en hygiënemaatregelen.

Lees bericht

Op de ISM geen product zonder gezondheidsclaims

Beurzen - 70 procent van wat er in Duitsland aan zoetwaren wordt geïntroduceerd, heeft op de een of andere manier een claim. Dat kan glutenvrij zijn, biologisch, fair trade, met minder of helemaal geen suiker; als er maar een claim aan hangt. Is dat goed? Zoetwaren worden op deze manier meer een marketingobject dan een product waarvan je lekker geniet....

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid