Social media fenomeen ‘Het Koekemannetje’ opent ook op Schiphol


Het Koekemannetje is midden op Schiphol Plaza te vinden

Shopconcept - ‘Het Koekemannetje’, bekend als social mediafenomeen in de Negen Straatjes in Amsterdam, heeft nu ook op Schiphol een locatie. Deze week is een tweede vestiging van deze koekjeswinkel geopend op Schiphol Plaza.

Op social media is Het Koekemannetje niet meer weg te denken, laat Schiphol weten. De eerste winkel in de Negen Straatjes trekt dagelijks een rij van fans voor de vers gemaakte koekjes. Reden om ook een locatie op Schiphol te openen. De winkel is midden op Schiphol Plaza te vinden. Dit gebied bevindt zich voor de securitycontrole en is daardoor toegankelijk voor zowel vertrekkende als aankomende reizigers en luchthavenmedewerkers.

Volgens Schiphol voegt Het Koekemannetje echt iets toe aan Schiphol. Er worden niet alleen lekkere koekjes gemaakt, maar de winkel zet zich ook in voor duurzaamheid door natuurlijke ingrediënten te gebruiken en milieuvriendelijke verpakkingen. Alain Leons van het Koekemannetje: “Wij zijn trots om onze tweede locatie te openen op zo’n prominente plek als Schiphol. Het is een geweldige kans om onze heerlijke koekjes aan een nog breder publiek te kunnen aanbieden. Daarnaast zijn we ontzettend trots dat we onze eigen koffie mogen gaan aanbieden op Schiphol. Het Koffiemannetje, een logische naam, is iets wat we al heel lang wilden verwezenlijken”.

De koekjes

De koekjes van Het Koekemannetje zijn 100% natuurlijk, zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Alle verpakkingen worden gemaakt van duurzaam materiaal waardoor er geen plastic de winkel verlaat. Elk koekje wordt met de hand gemaakt, op de gram gewogen en gemaakt van bloem van eigen bodem en de hoogste kwaliteit Belgische chocolade.

Bron: Schiphol/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Britse restaurantformule Itsu opent op Schiphol

Formulenieuws –De eerste locatie van de Britse restaurantformule Itsu opent op Schiphol. De keten is in het Verenigd Koningrijk succesvol met gezond Aziatisch eten dat tegen een scherpe prijs wordt aangeboden. De komst werd door oprichter Julien Metcalf bekend gemaakt tijdens de presentatie van de FSIN Food500 vorige week.

Lees bericht


Reiziger oprecht centraal in eerste Nederlandse Circle K shop

Interview - De eerste Circle K in Nederland is geopend. Tankstation Bijleveld langs de A12 bij Harmelen kreeg de primeur. De TotalEnergies-locatie Schiphol is inmiddels omgebouwd en  Reeuwijk volgt. In de aankondigingen van de ombouw van de voormalige TotalEnergies-stations werd steeds aangegeven dat de Circle K de reiziger centraal zet. Een claim die Alimentation Couche-Tard Inc. op zich niet uniek...

Lees bericht

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees berichtFEBO opent vestiging op Schiphol Plaza

Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.

Lees bericht

La Place heropent op nieuwe locatie vliegveld Madrid Barajas

Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe locatie gekregen op het vliegveld Madrid Barajas. Terminal T4 heeft een aanpassing ondergaan om de groeiende aantallen reizigers op de luchthaven nu en in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de renovatie heeft La Place een nieuwe vestiging geopend in de terminal.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid