Sodexo en Uber Eats sluiten deal maaltijdbezorging thuiswerkenden


Overeenkomst - Sodexo en Uber Eats hebben een wereldwijde overeenkomst gesloten dat de bezorgdienst zeven dagen per week maaltijden gaat bezorgen aan houders van een Sodexo-restaurantpas.  De nieuwe dienst is volgens Sodexo een logisch gevolg van het werken op afstand en vormt een aanvulling op het huidige online bestel- en betalingsaanbod met de Pass Restaurant-kaart.

Onderdeel van de overeenkomst is dat er geen minimum voor de bestellingen geldt om het gratis bezorgd te krijgen. Het maximumbedrag wordt per land vastgesteld.

In eerste instantie wordt met de thuisbezorging gestart in Frankrijk, waar Uber Eats in zo’n 240 steden bezorgt. De fransen hebben de keuze uit bestellingen bij 22.000 restaurants waarmee Uber Eats en Sodexo samenwerken. Na Frankrijk volgen de andere Europese landen en Latijns Amerika. Wanneer de service in Nederland beschikbaar komt, is nog niet bekend.

De nieuwe service wordt volledig geïntegreerd met het Uber Eats-technologieplatform en garandeert gebruikers een eenvoudige, snelle en veilige betalingservaring. Aurélien Sonet, Global CEO van Sodexo Benefits and Rewards Services: “Deze samenwerking is een grote stap voorwaarts voor Sodexo en Uber Eats. Als wereldleider op het gebied van Quality of Life-diensten blijven we innoveren om de levenskwaliteit van werknemers op het werk te verbeteren”.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Nederland strijdtoneel van allerlei snelle bezorgdiensten

Bezorgdiensten - In Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht rijden sinds een aantal weken fietskoeriers rond van bezorgdienst Gorillas. Deze Berlijnse start-up bezorgt boodschappen vanuit zogenaamde 'dark stores'. Maar Gorillas krijgt de komende tijd concurrentie van nog vijf andere bezorgdiensten.

Lees berichtMarloes van der Have CSR manager Sodexo

Benoeming - Marloes van der Have is begin dit jaar aangesteld als Corporate Social Responsibility Manager bij Sodexo. In deze rol leidt ze het CSR-programma in Nederland waarbij ze invulling geeft aan Better Tomorrow, Sodexo’s wereldwijde programma gericht op duurzaamheid, gezondheid en sociale impact.

Lees bericht

Bestel- & betaalapp rukt op in bedrijfsrestaurants Sodexo

Catering - In rap tempo worden in de bedrijfsrestaurants die Sodexo runt bij haar klanten de bestel- & betaalapps omarmd, zo laat het bedrijf weten. Corona zorgt voor een aanzienlijke versnelling in het gebruik van deze app en voorkomt op die manier rijen bij de kassa. De app heeft nu ook een Scan & Go-functie, waardoor er nog meer mogelijkheden ontstaan.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid