Sodexo en Uber Eats sluiten deal maaltijdbezorging thuiswerkenden


Ubert Earts maakt groepsbestellingen afrekenen eenvoudiger

Overeenkomst - Sodexo en Uber Eats hebben een wereldwijde overeenkomst gesloten dat de bezorgdienst zeven dagen per week maaltijden gaat bezorgen aan houders van een Sodexo-restaurantpas.  De nieuwe dienst is volgens Sodexo een logisch gevolg van het werken op afstand en vormt een aanvulling op het huidige online bestel- en betalingsaanbod met de Pass Restaurant-kaart.

Onderdeel van de overeenkomst is dat er geen minimum voor de bestellingen geldt om het gratis bezorgd te krijgen. Het maximumbedrag wordt per land vastgesteld.

In eerste instantie wordt met de thuisbezorging gestart in Frankrijk, waar Uber Eats in zo’n 240 steden bezorgt. De fransen hebben de keuze uit bestellingen bij 22.000 restaurants waarmee Uber Eats en Sodexo samenwerken. Na Frankrijk volgen de andere Europese landen en Latijns Amerika. Wanneer de service in Nederland beschikbaar komt, is nog niet bekend.

De nieuwe service wordt volledig geïntegreerd met het Uber Eats-technologieplatform en garandeert gebruikers een eenvoudige, snelle en veilige betalingservaring. Aurélien Sonet, Global CEO van Sodexo Benefits and Rewards Services: “Deze samenwerking is een grote stap voorwaarts voor Sodexo en Uber Eats. Als wereldleider op het gebied van Quality of Life-diensten blijven we innoveren om de levenskwaliteit van werknemers op het werk te verbeteren”.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Ghost kitchen Casper wil minimaal vijf locaties in Nederland

Dark kitchen - Casper, een succesvolle Belgische bezorg- en afhaalketen, zet voet op Nederlandse bodem. Met een groei-injectie van vijf miljoen euro, geleid door Slingshot Ventures, wil het bedrijf tot 2024 vijftig locaties openen in Europa, te starten met alvast vijf vestigingen in Nederland. De eerste locatie opent in juni in Den Haag.

Lees bericht

La Place breidt thuisbezorging uit met Uber Eats

Formulenieuws – Na Thuisbezorgd.nl gaat La Place de thuisbezorging verder uitbreiden met Uber Eats. Voortaan is het mogelijk om alle producten en gerechten van La Place via het online bestelplatform Ubereats.com of de Uber Eats-app thuisbezorgd te krijgen.

Lees bericht


© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid