Sodexo en Uber Eats sluiten deal maaltijdbezorging thuiswerkenden


Ubert Earts maakt groepsbestellingen afrekenen eenvoudiger

Overeenkomst - Sodexo en Uber Eats hebben een wereldwijde overeenkomst gesloten dat de bezorgdienst zeven dagen per week maaltijden gaat bezorgen aan houders van een Sodexo-restaurantpas.  De nieuwe dienst is volgens Sodexo een logisch gevolg van het werken op afstand en vormt een aanvulling op het huidige online bestel- en betalingsaanbod met de Pass Restaurant-kaart.

Onderdeel van de overeenkomst is dat er geen minimum voor de bestellingen geldt om het gratis bezorgd te krijgen. Het maximumbedrag wordt per land vastgesteld.

In eerste instantie wordt met de thuisbezorging gestart in Frankrijk, waar Uber Eats in zo’n 240 steden bezorgt. De fransen hebben de keuze uit bestellingen bij 22.000 restaurants waarmee Uber Eats en Sodexo samenwerken. Na Frankrijk volgen de andere Europese landen en Latijns Amerika. Wanneer de service in Nederland beschikbaar komt, is nog niet bekend.

De nieuwe service wordt volledig geïntegreerd met het Uber Eats-technologieplatform en garandeert gebruikers een eenvoudige, snelle en veilige betalingservaring. Aurélien Sonet, Global CEO van Sodexo Benefits and Rewards Services: “Deze samenwerking is een grote stap voorwaarts voor Sodexo en Uber Eats. Als wereldleider op het gebied van Quality of Life-diensten blijven we innoveren om de levenskwaliteit van werknemers op het werk te verbeteren”.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws‘Meer flexibelere kantoorbezetting lukt met verleiden’

Onderzoek – 44% van de hybride werkende kenniswerkers is te verleiden om op een andere dag naar kantoor te komen dan ze nu doen. Daarmee kunnen piekmomenten op kantoor worden voorkomen. De piekdagen op kantoor zijn nu maandag, dinsdag en donderdag terwijl woensdag en vrijdag het minst populair zijn. Medewerkers zijn vooral goed te verleiden met een gratis lunch of diner op...

Lees bericht

Vegan menu groeit in Nederland, maar ook internationaal

Analyse - Onder de vele restaurants die beschikbaar zijn via de Uber Eats app, is er een algemene groei in restaurants met veganistische opties op het menu in 2022. Uber Eats heeft die vergeleken met de cijfers van 2020. En wat blijkt? Daar waar de Nederlandse menukaarten een groei laten zien van iets meer dan 20%, toont Frankrijk een uitschieter van 4600%.

Lees bericht

Cunera Vlaar wordt nieuwe CEO Sodexo Nederland

Benoeming - Cunera Vlaar  is benoemd tot de nieuwe CEO Sodexo Nederland. Zij volgt per 1 februari Robert Claasen op die deze functie op interim basis invulde. Vaar is al 31 jaar werkzaam bij het Sodexo in verschillende functies in binnen- en buitenland. Meest recentelijk was zij CEO Energy & Resources Europa.

Lees bericht


FSIN ziet bezorgmarkt in Nederland minder hard groeien

Analyse – De boodschappen- en maaltijdbezorging in Nederland is na de coronaperiode minder hard doorgegroeid. De markt groeide dit jaar weliswaar nog met 4,6% naar een omzet van €7.982 miljoen, maar is in vergelijking met de groei van 2021 en 2020 fors lager. Toen bedroeg de groei respectievelijk nog 29% en 52%. De cijfers zijn afkomstig uit het FSIN Dossier Delivery 2022 van het FoodService Instituut Nederland. De...

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid