Sodexo lanceert nieuwe pop-up: Peko Peko
Catering – Cateraar Sodexo heeft een nieuw pop-up concept. Peko Peko - Japans voor ‘knorrende maag’ - draait om ramen, een authentiek Japans noedelgerecht. Ramen is een soep die bestaat uit noedels, een rijke bouillon en diverse toppings. Ook in Nederland is deze maaltijdsoep enorm populair. In de Peko Peko pop-up kunnen gasten kiezen uit zes vaste ramen (vegetarisch, vlees of vis), met daarbij een Japans bijgerecht zoals yakitori of dim sum. Alle ramen zijn vers bereid met goede ingrediënten en hebben als basis één van de drie bouillons. Dé ideale combinatie van de gezonde Japanse keuken en hedendaags comfortfood. Susan Verheijen, Manager Service Development bij het Food Platform van Sodexo: “Pop-up concepten zorgen voor nieuwe elementen in de restaurants van onze klanten. Na een tijdje worden de pop-ups vervangen. Met deze afwisseling blijven we onze gasten verrassen.” Bron: @FoodClicks Catering – Cateraar Sodexo heeft een nieuw pop-up concept. Peko Peko - Japans voor ‘knorrende maag’ - draait om ramen, een authentiek Japans noedelgerecht. Ramen is een soep die bestaat uit noedels, een rijke bouillon en diverse toppings. Ook in Nederland is deze maaltijdsoep enorm populair. In de Peko Peko pop-up kunnen gasten kiezen uit zes vaste ramen (vegetarisch, vlees of vis), met daarbij een Japans bijgerecht zoals yakitori of dim sum. Alle ramen zijn vers bereid met goede ingrediënten en hebben als basis één van de drie bouillons. Dé ideale combinatie van de gezonde Japanse keuken en hedendaags comfortfood. Susan Verheijen, Manager Service Development bij het Food Platform van Sodexo: “Pop-up concepten zorgen voor nieuwe elementen in de restaurants van onze klanten. Na een tijdje worden de pop-ups vervangen. Met deze afwisseling blijven we onze gasten verrassen.” Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Sodexo en WNF zetten ‘aardig eten’ op de kaart
Catering - Vanaf maandag, 15 april, gaan food & facilitair dienstverlener Sodexo en WWF-NL een samenwerking aan om Nederlandse werknemers duurzamer en gezonder te laten eten. Met deze samenwerking worden in ruim 100 bedrijfsrestaurants gerechten die minder impact hebben op natuurverlies en klimaatverandering onder de aandacht gebracht.
Lees berichtSodexo zet koffiekopjes in gemaakt van koffieafval
Catering – Coffee Based en Sodexo introduceren een innovatieve herbruikbare koffiebeker gemaakt uit koffieafval. De circulaire koffiebeker is gemaakt met Nederlandse koffievliesjes, die vrijkomen bij het branden van koffiebonen én volledig gemaakt van plantaardige materialen.
Lees berichtEnergie, snelheid en gemak centraal bij Sodexo’s Kitchen Works
Catering – Sodexo lanceert de nieuwe foodservice Kitchen Works waarin energie, snelheid en gemak centraal staan. Het aanbod is duurzaam en gezond van comfortfood tot salades. Volvo Nederland is de eerste locatie waar het nieuwe concept van Sodexo is gepresenteerd.
Lees berichtSodexo lanceert cateringconcept Modern Recipe
Catering - Sodexo lanceert een nieuw foodserviceconcept, genaamd Modern Recipe. Het concept staat voor samen gezond en verrassend eten. Aan de basis vooral veel plantaardige seizoensproducten van lokale Nederlandse leveranciers.
Lees berichtCateringsector gaat voedselverspilling in kaart brengen
Catering – Elf ondernemingen in de cateringsector en twee brancheverenigingen hebben gezamenlijk besloten werk te gaan maken van voedselverspilling en starten met het in kaart brengen van de hoeveelheid voedsel dat wordt verspild. Het gaat om alle sectoren waarin de cateraars actief zijn, dus bedrijfskantines, zorginstellingen en schoolkantines.
Lees berichtSodexo lanceert CO2-neutrale Carbono Cero-recepten
Catering – Onder de naam Carbono Cero lanceert Sodexo CO2-neutrale recepten. De Louisiana Burger en Double Dip Korean Wings zijn twee van de eerste acht recepten die inmiddels al op enkele locaties van Sodexo te verkrijgen zijn.
Lees bericht