Sodexo lanceert ‘ontzorgingsplatform’ WorkX


WorkX van Sodexo helpt werknemer thuis met allerhande klusjes

Catering  – Sodexo lanceert het online platform WorkX. Met het platform kunnen werkgevers zorgen voor een optimale thuiswerkomgeving voor hun medewerkers, zoals het snel en makkelijk iets laten doen aan die te lage bureaustoel, instabiele wifi of bedompte luchtkwaliteit.

Het online platform WorkX moet werknemers thuis ontzorgen. Zo kunnen werknemers ook 24/7 de WorkX-assistent inroepen om te helpen bij het vinden van een loodgieter, klushulp, oppas, het reserveren van tickets voor een event of hulp vragen van bijvoorbeeld een vitaliteitscoach. Sodexo wil met deze nieuwe dienst inspelen op de trend naar meer thuiswerken, die als gevolg van corona in een stroomversnelling is gekomen.

Maar daarnaast kan een werkgever die zijn werknemers ondersteunt bij alles wat bij thuisweken komt kijken, zich ook onderscheiden. Zeker als het gaat om minder voor de hand liggende producten en diensten zoals een goede onderhoudsbeurt van je mechanische ventilatie of het aanschaffen en laten ophangen van CO2-melders. Zaken die bijdragen aan een gezonde, veilige en fijne thuiswerkplek.

Sodexo zet WorkX ook breed in. Het platform is daarom niet alleen beschikbaar voor de klanten van Sodexo maar ook voor andere bedrijven en organisaties. Thomas Jespers, hoofd productontwikkeling bij Sodexo: “De scheidslijn tussen werk en privé vervaagt. Wij vinden dat als je mensen de ruimte biedt om thuis te werken, je ze daar ook goed bij moet ondersteunen. Op kantoor, thuis, op remote werkplekken en zelfs onderweg. Met het nieuwe platform WorkX kunnen medewerkers diensten en producten afnemen waarmee werkgevers thuis dezelfde kwaliteit werkomgeving kunnen bieden als op kantoor.”

Bron: Sodexo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sodexo met gebaarista aan de slag in EDGE Amsterdam West

Catering – Sodexo verzorgt de koffiebar, restaurantservices, evenementenvoorziening, banqueting, de receptie en het servicepunt in het recentelijke geopende klimaatneutrale pand EDGE Amsterdam West. Dit pand is na een drie jaar durende renovatie één van de duurzaamste gebouwen van Europa.

Lees bericht


Gedetineerden kunnen bij Sodexo ook zelf koken

Catering – Sodexo gaat het eten en drinken verzorgen op vijf DJI-locaties in Noord Nederland. Het gaat om de Dienst Justitiële Inrichtingen in Almelo, Leeuwarden, Veenhuizen, Zwolle en ter Apel. Gedetineerden krijgen onder andere de mogelijkheid om zelf te koken met verse producten.

Lees bericht
Han Kramer nieuwe commercieel directeur Sodexo

Benoeming - Han Kramer (56) is per  1 maart gestart als commercieel directeur bij Sodexo Nederland. Kramer  gaat zich toeleggen op de verdere groei van Sodexo in Nederland, met name op gebied van workplace & facility management services voor corporate organisaties, industriële bedrijven en overheden.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid