Software Horeko direct gekoppeld met Nmbrs


Automatisering - Horeko uit Amersfoort biedt sinds kort een automatische koppeling met HR- en payrollplatform Nmbrs aan. De synchronisatie levert meer gemak, tijdswinst en inzicht op voor horecaondernemers èn horeca-administratiekantoren bij het verwerken van de salarisadministratie, aldus beide partijen.

Horeka, leveranciers van softwareoplossingen voor de horeca, wil meedenken met de klant, service bieden en innovatief zijn. Ook nu in coronatijd. Op verzoek van klanten die al met Nmbrs werken, is nu een automatische koppeling gemaakt met de softwaresystemen van Horeko.

Meer grip op HR- en salarisgegevens

Met behulp van het (inter)nationale digitale platform Nmbrs krijgen bedrijven inzicht in de actuele HR- en salarisgegevens. Door de automatische koppeling met de systemen van Horeko, zijn geklokte en goedgekeurde uren direct te exporteren naar Nmbrs. Daarnaast is urenexport voor de salarisverwerking mogelijk. Synchronisatie van medewerkersgegevens tussen beide pakketten, is eveneens een optie. “Klanten kunnen zelf aangeven hoe ze deze synchronisatie willen inrichten en welk systeem daarbij leidend is: Horeko of Nmbrs”, laat Marvin van Dongen, CEO Horeko weten. Sinds vorige maand werkt  ABC Restaurants in Velp (Noord-Brabant) met de koppeling van Horeko met Nmbrs. “De aanleiding om dit te doen, is dat alles synchroon loopt tussen beide systemen”, laat Monique Pek, HR guest & relationsmanager van dit horecabedrijf weten.

Triage-tool

Eerder dit jaar lanceerde de softwarespecialist voor de horeca daarom een triage-tool voor haar bestaande inkloksystemen. In het keukenmanagementsysteem bij de afvalregistratie is na de eerste lockdown meteen een schadepost ‘corona’ aangemaakt. “Zo is meteen inzichtelijk hoeveel die kosten bedragen.”

Bron: Horeko/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsHoreko introduceert printer met in water oplosbare labels

Horeca –Horeko, softwareleverancier voor de horeca,  uit Amersfoort introduceert een printer in combinatie met in water oplosbare labels. Doordat de houdbaarheidsdatum afwasbaar is hoeft keuken personeel niet eerst de geplakte labels te verwijderen voordat de bakjes de spoelmachine ingaan.

Lees bericht

Horeko ontwikkelt software-oplossing voor coronacheck personeel

Horecapersoneel – Horeko, leverancier van software-oplossingen, uit Amersfoort komt met een uitbreiding van het inkloksysteem voor horecapersoneel om te checken of de medewerkers voldoen aan de coronavoorschriften. De uitbreiding betreft een vragenlijstje, waarbij snel en efficiënt bekeken kan worden of de medewerkers geen coronasymptomen hebben en dus mogen werken.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid