Sollicitatiefestival bij food district Liemès in The Wall


Met een hapje en drankje en een dj, konden sollicitanten een kijkje in de keuken nemen bij Liemès

Personeel – Twaalf geïnteresseerde sollicitanten en zeven ingevulde vacatures. Dat was het resultaat van een feestelijke sollicitatieavond donderdag 14 oktober van food disctrict Liemès in de Utrechtse Wall. Tijens de special inloop avond met hapje, drankje en dj wist het bedrijf vacatures te vervullen voor bediening, barista's, barpersoneel en koks.

Het was een originele manier om personeel te werven. Net zoals vrijwel alle horeca heeft ook Liemès last van een personeelstekort. Het 1500 vierkante meter tellende food district, dat zowel een restaurant als een foodhal is, heeft plek voor 500 couverts en beschikt over 11 keukens. “Er stonden dus een hoop vacatures open”, aldus general manager Erik Nansink.

Tijdens het festival konden geïnteresseerden vrijblijvend binnenlopen om letterlijk een kijkje in de keuken te nemen en kennis te maken met de mensen achter Liemès. Er waren hapjes en drankjes en er draaide een dj. "We hebben nu op één avond zeven nieuwe mensen in dienst kunnen nemen, het sollicitatiefestival is dus zeker een succes te noemen", aldus Nansink. Er staan nog tien vacatures open voor de keukens en een veelvoud daarvan voor de bediening en de afwas. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via liemes.nl/jobs.

Bron: Liemès/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FSIN-voorzitter wil collectieve promotie horecapersoneel

Actie – De hele foodservicesector heeft er mee te maken: gebrek aan personeel. Van afwasser tot chef-kok en van bedienend personeel tot locatiemanager. FSIN-voorzitter Walter Seib heeft tijdens het zomercongres van het Foodservice Instituut Nederland daarom alle aanwezigen opgeroepen om collectief samen te werken om de foodservicesector gezamenlijk te promoten als een aantrekkelijke werkgever.

Lees bericht


Eigenaar van Loetje zoekt meer dan 300 medewerkers

Restaurants - De horecagroep Restaurant Company Europe (RCE), eigenaar van Loetje, heeft forse groeiplannen en is op zoek naar zo’n 300 medewerkers. Vooral met de biefstukkenrestaurantketen Loetje heeft de groep ambitieuze plannen. Jaarlijks moeten er 6 tot 8 restaurants bijkomen.

Lees bericht
Eén op de twintig horecamedewerkers test positief

Horeca – Horecamedewerkers testen relatief vaker positief dan ander beroepsgroepen. Volgens een bericht van BNR Nieuws blijkt maar liefst één op de twintig medewerkers het virus daadwerkelijk te hebben opgelopen. In de laatste week van september zou het zelfs om elf procent te zijn gegaan.

Lees bericht

Horeko ontwikkelt software-oplossing voor coronacheck personeel

Horecapersoneel – Horeko, leverancier van software-oplossingen, uit Amersfoort komt met een uitbreiding van het inkloksysteem voor horecapersoneel om te checken of de medewerkers voldoen aan de coronavoorschriften. De uitbreiding betreft een vragenlijstje, waarbij snel en efficiënt bekeken kan worden of de medewerkers geen coronasymptomen hebben en dus mogen werken.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid