SPAR Buurt in Hulst krijgt een small versie van The Tosti Club


Bart de Buck (l) van SPAR Hulst en Jacco Heijkoop van The Tosti Club in de inspiratiekeuken van SPAR Holding in Waalwijk

Formulenieuws – De samenwerking tussen SPAR en de The Tosti Club gaat een nieuwe fase in. The Tosti Club opent binnenkort in SPAR Buurt Hulst een small module van het tosti-concept. SPAR Buurt is de broer van de SPAR City-gemaklocaties van de convenienceketen.

SPAR kent verschillende formats en – afhankelijk van de behoefte en lokale mogelijkheden – speelt het foodserviceconcept The Tosti Club daarop in. Zo zijn er de afgelopen periode van The Tosti Club binnen de SPAR City-winkels zowel large als medium stores geïntegreerd. Vorige week nog werd een nieuwe SPAR city-locatie geopend bij het Arnhemse ns-station van Luke van Gelder. Deze ondernemer had al goede ervaringen met het tosti-concept in zijn andere City winkel in de binnenstad.

Meer foodservice

Steeds meer locatie van SPAR schakelen over op meer foodservice. SPAR wil ook niet aangemerkt worden als supermarkt, maar als gemakswinkel. Foodservice speelt daarbinnen een belangrijke rol, vandaar dat vanaf de overname is besloten het concept van The Tosti Club ook in een kleinere variant te integreren. Startend in Hulst bij de mooie SPAR Buurt van Bart de Buck.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsJohn van der Ent scherpt strategie SPAR verder aan

Formulenieuws – Verder groeien met foodservice, groeien in verkooppunten en investeren in permanente verbetering van de winkels. Dat is de aangescherpte strategie, die SPAR CEO John van der Ent op de formuledag van de gemaksformule deelde met de aangesloten ondernemers.

Lees bericht


SPAR city aan Willemsplein in Arnhem verbouwd

Formulenieuws - De SPAR city van Luke van Gelder aan het Willemsplein in Arnhem heeft de afgelopen periode een grote verbouwing ondergaan. De winkel heeft een volledig nieuw aangezicht en pui gekregen en de focus nog meer gelegd op foodservice. Verder is er een apart zelfscanplein gerealiseerd.

Lees bericht


Ook de tosti krijgt een eigen dag: 12 april

Actiedag  - Elke dag wordt er wel iets gevierd dus waarom niet voor het  populaire lunch (snack)gerecht, de tosti? Die vraag stelde een aantal mensen zich die nauw betrokken zijn bij de tosti-business. En dus krijgt de tosti een eigen dag en wel op 12 april.

Lees bericht

SPAR opent nieuwe vestiging van The Tosti Club in Enschede

Formulenieuws - SPAR city Enschede opent een nieuwe shop-in-shop van The Tosti Club. Na de start van de shop-in-shoplocatie van The Tosti Club in Zwolle breidt SPAR het verhaal van de The Tosti Club op 11 maart verder uit. Na deze opening volgen vestigingen in Amsterdam (Hobbemakade) en Hoorn.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid