SPAR city aan Willemsplein in Arnhem verbouwd


Formulenieuws - De SPAR city van Luke van Gelder aan het Willemsplein in Arnhem heeft de afgelopen periode een grote verbouwing ondergaan. De winkel heeft een volledig nieuw aangezicht en pui gekregen en de focus nog meer gelegd op foodservice. Verder is er een apart zelfscanplein gerealiseerd.

Naast het reguliere foodassortiment zet SPAR fors in op foodservice en de daarbij behorende hospitality beleving voor haar gasten. In de shop-in-shop van The Tosti Club zijn daarom vanaf 16 april 2021 ook in deze locaties de tosti’s van The Tosti Club verkrijgbaar net als in de andere Spar-winkel aan de Koningstraat in Arnhem van Van Gelder.

Afronding

De afronding van de verbouwing van de SPAR city valt samen met de afrondende fase van het totale stationsgebied rondom de winkel. Niet alleen het pand van de SPAR city heeft een metamorfose ondergaan, maar ook het gehele gebouw. Boven de winkel zijn appartementen gerealiseerd en naast het pand is een Ibis Styles Hotel, voorzien van 120 kamer en 30 short stay units geopend.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

John van der Ent scherpt strategie SPAR verder aan

Formulenieuws – Verder groeien met foodservice, groeien in verkooppunten en investeren in permanente verbetering van de winkels. Dat is de aangescherpte strategie, die SPAR CEO John van der Ent op de formuledag van de gemaksformule deelde met de aangesloten ondernemers.

Lees berichtOok de tosti krijgt een eigen dag: 12 april

Actiedag  - Elke dag wordt er wel iets gevierd dus waarom niet voor het  populaire lunch (snack)gerecht, de tosti? Die vraag stelde een aantal mensen zich die nauw betrokken zijn bij de tosti-business. En dus krijgt de tosti een eigen dag en wel op 12 april.

Lees bericht

SPAR opent nieuwe vestiging van The Tosti Club in Enschede

Formulenieuws - SPAR city Enschede opent een nieuwe shop-in-shop van The Tosti Club. Na de start van de shop-in-shoplocatie van The Tosti Club in Zwolle breidt SPAR het verhaal van de The Tosti Club op 11 maart verder uit. Na deze opening volgen vestigingen in Amsterdam (Hobbemakade) en Hoorn.

Lees berichtSpar neemt meerderheidsbelang in The Tosti Club

Formulenieuws – Twee locaties heeft Spar met The Tosti Club, maar de ervaringen met het foodserviceconcept zijn dermate goed dat de organisatie een meerderheidsbelang neemt. Spar begint door de samenwerking ook een nieuwe retailtak, want The Tosti Club heeft elf zelfstandige vestigingen in steden als Rotterdam, Breda, Nijmegen en Middelburg.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid