SPAR city met The Tosti Club in WFC Amsterdam


V.l.n.r: Simo El M’Barki (MRP), Ofer Gilboa (MRP), Bart Meijer (MRP), John van der Ent (SPAR), Christian Koopmans (SPAR), Marja van Reijn (MRP) / Foto bij: MRP

Formulenieuws - Tijdens de vastgoedbeurs PROVADA hebben vastgoedontwikkelaar MRP en SPAR een intentieovereenkomst getekend voor een SPAR city met een shop-in-the-shop van The Tosti Club in WFC Amsterdam. De komst van gemakswinkel SPAR past bij de plannen van WFC Amsterdam om naar een nieuwe mixed-use plek te transformeren.

WFC Amsterdam is bezig met de transformatie van een monofunctioneel gebouwencomplex naar een diverse, duurzame en levendige plek, zo laat MRP weten. Het moet de hotspot aan de Westas worden, waar mensen graag werken, wonen en elkaar wil ontmoeten. Met de komst van SPAR wordt een eerste stap gezet in het bieden van voorzieningen voor zowel de huurders, bewoners van de short-stay als omwonenden. Volgens MRP is het city-format van SPAR met de foodservice onderdelen op de voorzieningen in het WFC een uitstekende aanvulling op datgene wat het WFC wil bieden. Bart Meijer, CEO MRP: “Het vestigen van de SPAR in de plint van het WFC Amsterdam is onderdeel van de ontwikkelstrategie van MRP om van WFC Amsterdam levendige mixed-use locatie te maken. Wij willen niet alleen voorzien in innovatieve (flex) kantoren, fashion showrooms of congres- en eventfaciliteiten, maar ook aansprekende voorzieningen aanbieden aan onze huurders, bewoners, omwonenden en de lokale en internationale bezoeker.”

Hospitality

SPAR city richt zich voor een groot deel op passanten, verblijvers en omwonenden. In de winkel kan men terecht bij de shop-in-shop locatie van The Tosti Club. Naast het reguliere foodassortiment zet SPAR in op foodservice en de daarbij behorende hospitality beleving voor haar gasten. Dat gebeurt door het voor gasten mogelijk te maken een vers bereide tosti van The Tosti Club of een vers belegd broodje, een verse salade of smoothie te bestellen of to go mee te nemen. De SPAR city winkel in WFC Amsterdam zal naar verwachting in november worden geopend.

Bron: MRP/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Deliveroo en SPAR breiden samenwerking verder uit

Formulenieuws – Na een succesvolle pilot in Amsterdam breiden Deliveroo en Spar hun samenwerking uit naar 7 andere Nederlandse steden. Bij 13 aangesloten Spar-winkels kunnen klanten voortaan hun boodschappen bestellen en direct thuis laten bezorgen door de bezorgdienst.

Lees bericht

SPAR mag zich in jubileumjaar Top Employer noemen

Onderzoek - SPAR is, in het jaar dat de convenienceketen 90 jaar bestaat, benoemd tot Top Employer Nederland 2022. Dit is een internationaal erkende onderscheiding die jaarlijks wordt uitgereikt door het Top Employers Institute dat organisaties wereldwijd certificeert. Met deze benoeming onderstreept SPAR goed werkgeverschap en kwalitatief HR-management.

Lees berichtEerste LEON langs de snelweg opent bij TEXACO Honswijck

Petrol – TEXACO Honswijck langs de A1 bij Muiden krijgt de eerste LEON-winkel van Nederland langs de snelweg. De stationslocatie is recent bij de veiling in handen gekomen van EG Retail (Netherlands) BV, onderdeel van EG Group, die sinds dit jaar eigenaar is van de Engelse gezonde fastfoodformule.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid