Spar Enjoy opent in Epen locatie met wijnkelder


Formulenieuws - Er zit al een Spar Enjoy 3.0 op het Eiland van Maurik bij Tiel, maar de nieuwste Spar-locatie van de familie Grootel in Epen mag er ook zijn, met de toevoeging van The Tosti Club en een wijnkelder.

De winkel in het Limburgse Epen heeft een totale metamorfose doorgemaakt, laat Spar Nederland weten. Entree en winkelpui zijn volledig vernieuwd. Maar naast verbeteringen aan de locatie zelf zijn er veel versproducten aan het assortiment toegevoegd en foodservice-elementen met The Tosti Club. Hier kunnen bezoekers naast de speciale tosti’s ook vers belegde broodjes krijgen en verse smoothies.

Verder is de kelder van de Spar-locatie volledig omgebouwd naar een wijnkelder, waar - opvallend - de wijnen niet liggen maar staan.

Bron: Spar/@FoodClicks

Verse pizza's in de gemakswinkel van Spar
Twee zelfscan-kassa's
Broodafdeling met vers belegde broodjes
The Tosti Club in de Spar-locatie in Epen

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

SPAR winnaar Nationale Franchise Trofee 2023

Verkiezing - SPAR is dinsdag winnaar geworden van de  vakprijs voor franchiseformules. De trofee is een mooie erkenning op het gebied van samenwerking en kwaliteit, aldus SPAR in een reactie. Alleen door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) erkende formules komen in aanmerking voor de prijs.

Lees bericht
Foox, Primera en Spar richten eigen inkoopclub op

Inkooporganisatie - Foox, Primera en Spar hebben de Coöperatie Retail Inkoopunie opgericht. Met deze nieuwe inkoopcoöperatie kunnen de partijen onder meer op het gebied van tabak een stevige vuist maken richting de industrie. Dat meldt NSO Retail Magazine.

Lees bericht


© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid