SPAR mag zich in jubileumjaar Top Employer noemen


SPAR wil binnen drie jaar aantal vestigingen verdubbelen

Onderzoek - SPAR is, in het jaar dat de convenienceketen 90 jaar bestaat, benoemd tot Top Employer Nederland 2022. Dit is een internationaal erkende onderscheiding die jaarlijks wordt uitgereikt door het Top Employers Institute dat organisaties wereldwijd certificeert. Met deze benoeming onderstreept SPAR goed werkgeverschap en kwalitatief HR-management.

SPAR geeft veel aandacht aan leiderschap, vitaliteit en ontwikkeling in de breedste zin van het woord, zo laat het bedrijf weten. “Met dit internationale best practices onderzoek wilden wij ons laten uitdagen en inzicht krijgen op welke aspecten wij ons nog kunnen verbeteren. Want als werkgever willen wij onze medewerkers maximaal faciliteren en inspireren het beste uit zichzelf te halen”, aldus Marie-José Rutten, directeur HR & organisatie ontwikkeling van SPAR.

Het Top Employers Institute voert een audit uit op zo’n 400 HR-criteria, die worden gemeten en vergeleken op basis van een internationale standaard. Alleen bedrijven die tijdens de audit op de verschillende onderdelen de vereiste score van ‘uitmuntend’ halen, worden uiteindelijk gecertificeerd en benoemd.

Bron: Spar/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Deliveroo en SPAR breiden samenwerking verder uit

Formulenieuws – Na een succesvolle pilot in Amsterdam breiden Deliveroo en Spar hun samenwerking uit naar 7 andere Nederlandse steden. Bij 13 aangesloten Spar-winkels kunnen klanten voortaan hun boodschappen bestellen en direct thuis laten bezorgen door de bezorgdienst.

Lees berichtEerste LEON langs de snelweg opent bij TEXACO Honswijck

Petrol – TEXACO Honswijck langs de A1 bij Muiden krijgt de eerste LEON-winkel van Nederland langs de snelweg. De stationslocatie is recent bij de veiling in handen gekomen van EG Retail (Netherlands) BV, onderdeel van EG Group, die sinds dit jaar eigenaar is van de Engelse gezonde fastfoodformule.

Lees bericht

John van der Ent scherpt strategie SPAR verder aan

Formulenieuws – Verder groeien met foodservice, groeien in verkooppunten en investeren in permanente verbetering van de winkels. Dat is de aangescherpte strategie, die SPAR CEO John van der Ent op de formuledag van de gemaksformule deelde met de aangesloten ondernemers.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid