Spar mini zet tour door op vaste land


Formulenieuws – De Spar mini is na een tour door de Friese wateren met een stop in Leeuwarden, Woudsend en Franeker, weer terug op het land. Van 22 tot en met 28 juli is de 1-parsoonswinkel te zien op Strand Nulde in Putten.

Met de eerste 1-persoonswinkel van Nederland wil Spar vakantiegangers en dagjesmensen in het recreatiegebied voorzien van eten en drinken. Het concept van de gemakswinkel in een zeecontainer is door Spar bedacht als publiciteitsstunt om te onderstrepen dat de Spar-formule op steeds meer plaatsen in Nederland zichtbaar is. Topman John van der Ent van Spar Holding: “Spar is de enige winkel die je als Nederlandse toerist overal ter wereld tegenkomt. Daarin zijn we echt uniek. Want wie deed er geen boodschappen bij SPAR tijdens z’n vakantie in Oostenrijk, Spanje of Thailand?”

Maar juist omdat door alle coronamaatregelen nu veel mensen in eigen land verblijven, lanceerde Spar een zomercampagne gericht op de thuisblijvers, dagjesmensen en vakantiegangers. Van der Ent: “Of je nu langs Spar express rijdt voor een ontbijtje onderweg op weg naar het pretpark, op de fiets klimt voor een rondje wielrennen en een gezonde lunch meepakt bij Spar buurt of Spar city óf juist een lekker lui dagje strand afsluit met een makkelijke maaltijd van Spar enjoy.”

Het Spar mini houdt rekening met de 1,5-metersamenleving. De winkel wordt door 1 persoon per keer bezocht en er is ook maar één iemand aanwezig voor het deurbeleid, informatie en de bevoorrading. Ook afrekenen gaat snel en coronaproof met de zelfscan-kassa.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid