SPAR opent nieuwe vestiging van The Tosti Club in Enschede


Formulenieuws - SPAR city Enschede opent een nieuwe shop-in-shop van The Tosti Club. Na de start van de shop-in-shoplocatie van The Tosti Club in Zwolle breidt SPAR het verhaal van de The Tosti Club op 11 maart verder uit. Na deze opening volgen vestigingen in Amsterdam (Hobbemakade) en Hoorn.

De nieuwe locatie bevindt zich aan de Marktstraat 13 in SPAR city Enschede. Ondernemer Pim Meijer: “Het toevoegen van The Tosti Club is een prachtige aanvulling op ons gemaks-assortiment. Daarnaast hebben we ons assortiment verse grab & go producten enorm uitgebreid”.

Naast het reguliere foodassortiment zet SPAR in op foodservice en de daarbij behorende hospitality beleving voor haar gasten. Dat gebeurt door het voor gasten mogelijk te maken een vers bereide tosti of een vers belegd broodje, een verse salade of smoothie te bestellen of to go mee te nemen.

SPAR en The Tosti Club

SPAR nam in oktober 2020 een meerderheidsbelang in The Tosti Club. Met de overname breidt SPAR zijn marktaandeel in het segment foodservice aanzienlijk uit. Volgens SPAR CEO John van de Ent is de aankoop van The Tosti Club een ‘logische stap’ om te versnellen op foodservice-activiteiten en het gemak-concept in SPAR-vestigingen nog meer te laden. Van der Ent: ‘Als het aan mij ligt, groeit de tosti uit tot één van onze ‘signature products’, net zoals de rookworst dat is voor de Hema,’ vertelt Van der Ent.

Locaties

The Tosti Club hoort bij de snelst groeiende fast casual foodconcepten van Nederland. De eerste locatie van The Tosti Club werd in 2015 geopend aan het Van Coothplein in Breda. Na een jaar volgde een tweede locatie ook in Breda: The Tosti Club Vlaszak. Een aantal jaren verder heeft de keten dertien locaties, restaurants en shop-in-shops, waaronder: Arnhem, Breda Van Coothplein, Breda Vlaszak, Den Bosch, Den Haag Leyenburg, Lelystad, Leeuwarden, Middelburg, Nijmegen, Nuland, Rotterdam en Zwolle. De tosti’s zijn ook op sommige plaatsen  langs de snelwegen te vinden.

The Tosti Club werkt samen met Too Good To Go. Hierdoor is de waist teruggebracht  naar minder dan 5%.

Bron: SPAR/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

SPAR mag zich in jubileumjaar Top Employer noemen

Onderzoek - SPAR is, in het jaar dat de convenienceketen 90 jaar bestaat, benoemd tot Top Employer Nederland 2022. Dit is een internationaal erkende onderscheiding die jaarlijks wordt uitgereikt door het Top Employers Institute dat organisaties wereldwijd certificeert. Met deze benoeming onderstreept SPAR goed werkgeverschap en kwalitatief HR-management.

Lees berichtEerste LEON langs de snelweg opent bij TEXACO Honswijck

Petrol – TEXACO Honswijck langs de A1 bij Muiden krijgt de eerste LEON-winkel van Nederland langs de snelweg. De stationslocatie is recent bij de veiling in handen gekomen van EG Retail (Netherlands) BV, onderdeel van EG Group, die sinds dit jaar eigenaar is van de Engelse gezonde fastfoodformule.

Lees bericht

John van der Ent scherpt strategie SPAR verder aan

Formulenieuws – Verder groeien met foodservice, groeien in verkooppunten en investeren in permanente verbetering van de winkels. Dat is de aangescherpte strategie, die SPAR CEO John van der Ent op de formuledag van de gemaksformule deelde met de aangesloten ondernemers.

Lees berichtSPAR opent tijdelijke winkel in Beekse Bergen

Leisure  – SPAR opent op Beekse Bergen een tijdelijke winkel. De tijdelijke locatie is noodzakelijk nadat een brand in het hoofdgebouw van het vakantiepark in Hilvarenbeek in juni ook de SPAR enjoy winkel van Peter en Leny den Haag in de as legde.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid