SPAR opent tijdelijke winkel in Beekse Bergen


De SPAR Enjoy zoals die er uit zag voor de brand / Foto bij: SPAR Enjoy

Leisure  – SPAR opent op Beekse Bergen een tijdelijke winkel. De tijdelijke locatie is noodzakelijk nadat een brand in het hoofdgebouw van het vakantiepark in Hilvarenbeek in juni ook de SPAR enjoy winkel van Peter en Leny den Haag in de as legde.

In de afgelopen weken is met man en macht gewerkt om een noodvoorziening te realiseren waarmee SPAR weer kan zorgen voor gemak voor de vakantiegangers. Zeker nu het hoogseizoen in volle gang is en het park volledig is volgeboekt, is de gemakswinkel noodzakelijk. Door middel van een (tijdelijke) tent van 100 m², een broodkraam en een container voor de non-food artikelen is de verkoop op 23 juni weer van start gegaan (gestart is met de verkoop van brood). Het assortiment is door de kleinere winkeloppervlakte enigszins aangepast maar van alle artikelgroepen zijn producten verkrijgbaar. Inmiddels is de tijdelijke winkel vanaf week 30 weer volledig geopend. Deze blijft volgens de huidige planning beschikbaar tot 1 november (einde seizoen). Of deze tijdelijke oplossing tussen 1 november en april 2022 blijft wordt nog bekeken, mogelijk wordt er afgeschaald.

De plannen worden nu uitgewerkt om de afgebrande winkel opnieuw op te bouwen. Deze krijgt dezelfde oppervlakte als de voormalige winkel van ca. 335 m². De opening daarvan staat gepland op april 2022.

Bron: Spar/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsSPAR university’s openen 16 augustus weer de deuren

Formulenieuws – Met het opstarten van de universiteiten en hogescholen met fysieke onderwijs, na de zomer, gaan ook de Spar university’s weer open. Vanaf maandag 16 augustus zijn alle gemakswinkels op de campus-terreinen weer geopend voor de studenten en medewerkers.

Lees bericht

De Haan is begonnen met uitrol van Tony’s Tower

Petrol – Tankstationbedrijf De Haan Minerale Oliën is gestart met de uitrol van Tony’s Tower, een van afstand herkenbare promotietoren met vending. Onlangs werden twee nieuwe torens geplaatst in Roelofarendsveen en in Ouderkerk aan de Amstel. Deze week volgden er opnieuw twee, in Hank en Velserbroek.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid