SPAR opent tijdelijke winkel in Beekse Bergen


De SPAR Enjoy zoals die er uit zag voor de brand / Foto bij: SPAR Enjoy

Leisure  – SPAR opent op Beekse Bergen een tijdelijke winkel. De tijdelijke locatie is noodzakelijk nadat een brand in het hoofdgebouw van het vakantiepark in Hilvarenbeek in juni ook de SPAR enjoy winkel van Peter en Leny den Haag in de as legde.

In de afgelopen weken is met man en macht gewerkt om een noodvoorziening te realiseren waarmee SPAR weer kan zorgen voor gemak voor de vakantiegangers. Zeker nu het hoogseizoen in volle gang is en het park volledig is volgeboekt, is de gemakswinkel noodzakelijk. Door middel van een (tijdelijke) tent van 100 m², een broodkraam en een container voor de non-food artikelen is de verkoop op 23 juni weer van start gegaan (gestart is met de verkoop van brood). Het assortiment is door de kleinere winkeloppervlakte enigszins aangepast maar van alle artikelgroepen zijn producten verkrijgbaar. Inmiddels is de tijdelijke winkel vanaf week 30 weer volledig geopend. Deze blijft volgens de huidige planning beschikbaar tot 1 november (einde seizoen). Of deze tijdelijke oplossing tussen 1 november en april 2022 blijft wordt nog bekeken, mogelijk wordt er afgeschaald.

De plannen worden nu uitgewerkt om de afgebrande winkel opnieuw op te bouwen. Deze krijgt dezelfde oppervlakte als de voormalige winkel van ca. 335 m². De opening daarvan staat gepland op april 2022.

Bron: Spar/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

BenBits opent nieuwe kauwgomfabriek in Nederland

Zoetwaren – Het kauwgommerk BenBits heeft woensdag haar nieuwe kauwgomfabriek in Heerhugowaard geopend. Het kauwgommerk dat in de jaren zeventig een van de eerste suikervrije kauwgoms was, keert nu in Nederland vanuit Italië terug als een natuurlijke, plasticvrije kauwgom.

Lees bericht


Beekse Bergen Safari Resort bouwt gestaag door

Leisurepark - Met het storten van de fundering van het nieuwe centrumgebouw zijn sinds deze week alle gebouwen van het nieuwe hotel op Beekse Bergen Safari Resort in aanbouw. Van de 112 Savanne Rooms & Suites zijn van een aantal de buitenmuren al te zien, net als van de nieuwe stal en de dierenschuilhutten op de savanne. 

Lees bericht

Nieuw conditiestelsel voor SPAR-ondernemers

Formulenieuws – Met een ruime meerderheid (90%) hebben de leden van de SPAR Detaillisten Coöperatie het nieuwe conditiestelsel aangenomen. De vraag om een nieuw stelsel was voort gekomen uit de aangescherpte strategie die SPAR Holding samen met het bestuur van de SPAR Detaillisten Coöperatie in 2021 heeft opgesteld.

Lees bericht

SPAR city met The Tosti Club in WFC Amsterdam

Formulenieuws - Tijdens de vastgoedbeurs PROVADA hebben vastgoedontwikkelaar MRP en SPAR een intentieovereenkomst getekend voor een SPAR city met een shop-in-the-shop van The Tosti Club in WFC Amsterdam. De komst van gemakswinkel SPAR past bij de plannen van WFC Amsterdam om naar een nieuwe mixed-use plek te transformeren.

Lees bericht


© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid