Spar start met ‘The Taste by Spar’ op Rotterdam CS


The Taste by Spar zoals te zien op Rotterdam CS

Formulenieuws - Spar heeft sinds deze week een vendingmachine met gemaksartikelen staan op station Rotterdam Centraal. De vendingmachine is een soort ‘slimme koelkast’, die naam draagt ‘The Taste by Spar’.

De machine staat op het perron waar mensen wachten op de Eurostar trein naar Londen. Reizigers kunnen in de vendingmachine kiezen uit wraps, salades, sandwiches, yoghurts en fruitsappen.

The Taste by Spar is eenvoudig te bedienen door gebruik te maken van bankpas of creditcard als contactloos betaalmiddel. Na het lezen van de bankpas ontgrendelt de deur en is het mogelijk om een maaltijd of drankje naar keuze uit te nemen. Dankzij sensoren aan de binnenzijde van The Taste, betaalt men voor de uitgenomen producten na het sluiten van de deur.

Spar had al eerder aangekondigd naast onbemande locaties in kantooromgevingen, ook te willen starten met vendingmachines. Het station Rotterdam Centraal heeft nu de primeur.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Spar opent nieuwe formulevariant ‘Foodclub’

Formulenieuws - Afgelopen week heeft Spar in het Zeeuwse Philippine eerste zogeheten Spar Foodclub geopend. In die Spar ligt de nadruk nog meer op foodservice en assortiment en diensten die aan de horeca verwant zijn. Bij deze Spar, van ondernemer Peter Bolleman, zijn rond etenstijd maaltijden af te halen, maar de klant kan zulke maaltijden ook in die Spar Foodclub...

Lees bericht


BenBits opent nieuwe kauwgomfabriek in Nederland

Zoetwaren – Het kauwgommerk BenBits heeft woensdag haar nieuwe kauwgomfabriek in Heerhugowaard geopend. Het kauwgommerk dat in de jaren zeventig een van de eerste suikervrije kauwgoms was, keert nu in Nederland vanuit Italië terug als een natuurlijke, plasticvrije kauwgom.

Lees bericht

Nieuw conditiestelsel voor SPAR-ondernemers

Formulenieuws – Met een ruime meerderheid (90%) hebben de leden van de SPAR Detaillisten Coöperatie het nieuwe conditiestelsel aangenomen. De vraag om een nieuw stelsel was voort gekomen uit de aangescherpte strategie die SPAR Holding samen met het bestuur van de SPAR Detaillisten Coöperatie in 2021 heeft opgesteld.

Lees bericht

SPAR city met The Tosti Club in WFC Amsterdam

Formulenieuws - Tijdens de vastgoedbeurs PROVADA hebben vastgoedontwikkelaar MRP en SPAR een intentieovereenkomst getekend voor een SPAR city met een shop-in-the-shop van The Tosti Club in WFC Amsterdam. De komst van gemakswinkel SPAR past bij de plannen van WFC Amsterdam om naar een nieuwe mixed-use plek te transformeren.

Lees bericht


© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid