Spar start met ‘The Taste by Spar’ op Rotterdam CS


The Taste by Spar zoals te zien op Rotterdam CS

Formulenieuws - Spar heeft sinds deze week een vendingmachine met gemaksartikelen staan op station Rotterdam Centraal. De vendingmachine is een soort ‘slimme koelkast’, die naam draagt ‘The Taste by Spar’.

De machine staat op het perron waar mensen wachten op de Eurostar trein naar Londen. Reizigers kunnen in de vendingmachine kiezen uit wraps, salades, sandwiches, yoghurts en fruitsappen.

The Taste by Spar is eenvoudig te bedienen door gebruik te maken van bankpas of creditcard als contactloos betaalmiddel. Na het lezen van de bankpas ontgrendelt de deur en is het mogelijk om een maaltijd of drankje naar keuze uit te nemen. Dankzij sensoren aan de binnenzijde van The Taste, betaalt men voor de uitgenomen producten na het sluiten van de deur.

Spar had al eerder aangekondigd naast onbemande locaties in kantooromgevingen, ook te willen starten met vendingmachines. Het station Rotterdam Centraal heeft nu de primeur.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Inkoopclub Primera, SPAR en FOOX heet Coöperatie Retail Inkoopunie (CRI)

Inkoop - Begin april dit jaar maakten Primera, SPAR en FOOX bekend dat zij een gezamenlijk inkoopclub gingen optuigen. Inmiddels is door de partijen de Coöperatie Retail Inkoopunie (CRI) opgericht. Een inkoopverband dat rechtsreeks afspraken maakt met leveranciers van tabaksproducten. De coöperatie staat inmiddels ook organisatorisch, heeft een bestuur en een  inkoopcommissie die bestaat uit medewerkers van de...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid