SPAR university en Coca-Cola lanceren ‘Bottle Battle’ app


Formulenieuws – Spar University en Coca-Cola Nederland introduceren een de ‘Bottle Battle’ app. Met behulp van de tijdelijke app strijden studenten uit verschillende steden tegen elkaar strijden om de hoeveelheid (plastic)zwerfafval rondom de campus te verminderen. De Bottle Battle is een nieuwe gamification-tool in de SPAR university app. Studenten uit verschillende studentensteden waar een SPAR university is gevestigd kunnen met de app vanaf maandag 6 mei acht weken lang tegen elkaar strijden om op het buitenterrein zoveel mogelijk PET-flesjes te scannen en weg te gooien in de prullenbakken op de campus. Zwerfafval De Bottle Battle is een nieuwe functie in de SPAR university app. Deze app is ontwikkeld door Social Brothers en heeft inmiddel 50.000+ downloads. De app combineert fun met een wezenlijk probleem als de enorme hoeveelheid zwerfafval rondom universiteiten. Door de app een spelelement te geven, hopen beide initiatiefnemers dat studenten zich bewust worden van het probleem van zwerfafval. Studenten die meedoen aan de Bottle Battle maken ter motivatie kans op diverse prijzen én sparen bovendien punten voor gratis koffie & thee. Recyclen In de Bottle Battle zijn alleen de PET-flesjes scanbaar. Deze flesjes zijn namelijk goed recyclebaar mits zij gezamenlijk worden ingeleverd. Met een betere inzameling zijn er minder nieuwe grondstoffen nodig voor het maken van nieuwe flesjes. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Spar University en Coca-Cola Nederland introduceren een de ‘Bottle Battle’ app. Met behulp van de tijdelijke app strijden studenten uit verschillende steden tegen elkaar strijden om de hoeveelheid (plastic)zwerfafval rondom de campus te verminderen. De Bottle Battle is een nieuwe gamification-tool in de SPAR university app. Studenten uit verschillende studentensteden waar een SPAR university is gevestigd kunnen met de app vanaf maandag 6 mei acht weken lang tegen elkaar strijden om op het buitenterrein zoveel mogelijk PET-flesjes te scannen en weg te gooien in de prullenbakken op de campus. Zwerfafval De Bottle Battle is een nieuwe functie in de SPAR university app. Deze app is ontwikkeld door Social Brothers en heeft inmiddel 50.000+ downloads. De app combineert fun met een wezenlijk probleem als de enorme hoeveelheid zwerfafval rondom universiteiten. Door de app een spelelement te geven, hopen beide initiatiefnemers dat studenten zich bewust worden van het probleem van zwerfafval. Studenten die meedoen aan de Bottle Battle maken ter motivatie kans op diverse prijzen én sparen bovendien punten voor gratis koffie & thee. Recyclen In de Bottle Battle zijn alleen de PET-flesjes scanbaar. Deze flesjes zijn namelijk goed recyclebaar mits zij gezamenlijk worden ingeleverd. Met een betere inzameling zijn er minder nieuwe grondstoffen nodig voor het maken van nieuwe flesjes. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Coca-Cola Nederland stapt over op flessen van gerecycled plastic

Duurzaamheid – Coca-Cola laat weten in Nederland volledig over te stappen op flessen gemaakt van 100% gerecycled plastic. Met deze stap is het niet langer nodig om nieuw plastic te gebruiken bij het maken van nieuwe flessen. Nederland is na Zweden het tweede land wereldwijd waar Coca-Cola stopt met het gebruik van nieuw plastic in alle flessen.

Lees bericht


SPAR university wil ziekenhuizen gaan helpen

Retail – De tien locaties van SPAR university willen hun steentje bijdragen aan – wellicht – de grootste internationale crisis van dit decennium. Daarom heeft het bedrijf besloten haar teamleden beschikbaar te stellen voor ziekenhuizen, maar ook andere organisaties.

Lees bericht

Coca-Cola vernieuwt recept energydrink en komt met cherry-variant

Introductie – Coca-Cola heeft een jaar na de introductie van Coca-Cola Energy en Coca-Cola Energy no sugar de receptuur aangepast. De beide varianten worden nu qua smaak nog meer gelinkt aan de Coca-Cola smaak. Daarnaast komt er een variant bij: vanaf week 10 is de energydrink ook in de cherry-smaak verkrijgbaar.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid