SPAR winnaar Nationale Franchise Trofee 2023


SPAR is door een vakjury gekozen tot winnaar van de Nationale Franchise Trofee 2023

Verkiezing - SPAR is dinsdag winnaar geworden van de  vakprijs voor franchiseformules. De trofee is een mooie erkenning op het gebied van samenwerking en kwaliteit, aldus SPAR in een reactie. Alleen door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) erkende formules komen in aanmerking voor de prijs.

Genomineerden dit jaar waren Bakker Bart, Eazie en SPAR. Deze waren gekozen door alle franchisenemers van de vereniging (NFV). Uiteindelijk besliste een vakjury wie er met de prijs naar huis ging. Marc Schoonhoven (area manager SPAR), Marie- José Rutten (directeur HR & Organisatie- ontwikkeling) en Ismail Abdel Rahman (ondernemer van SPAR city Nieuwe Doelenstraat, SPAR city Mariaplaats en WTC - samen met Wessel van der Kraan) konden de prijs in ontvangst.

Heldere afspraken

De jury in haar oordeel over SPAR: “Met een heldere focus, bezieling en doorzettingsvermogen heeft deze Nederlandse formule succes geboekt waarbij de formule zich meebeweegt met de veranderende consument”. Daarnaast sprak de jury over zorgvuldig geselecteerde ondernemers, die zich thuis voelen bij de formule. Ook de heldere afspraken met de ondernemers werden geroemd door de jury, waardoor de organisatie mede in staat is franchisenemers langere tijd aan zich te binden.

Bron: SPAR/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Foox, Primera en Spar richten eigen inkoopclub op

Inkooporganisatie - Foox, Primera en Spar hebben de Coöperatie Retail Inkoopunie opgericht. Met deze nieuwe inkoopcoöperatie kunnen de partijen onder meer op het gebied van tabak een stevige vuist maken richting de industrie. Dat meldt NSO Retail Magazine.

Lees berichtBakker Bart Ede opent met vernieuwend format

Formulenieuws – Anderhalf jaar na een grootscheepse verbouwing, heeft Bakker Bart-ondernemer Ronald van Kolthoorn zijn filiaal aan de Grotestraat  in Ede opnieuw verbouwd en aangepast. Belangrijke reden voor de verbouwing was het plaatsen van een extra keukenblok en het bijplaatsen van meer orderkiosken voor een snellere doorstroming in de bakkerij. Dinsdag opende de verbouwde winkel.

Lees bericht

Eerste Eazie langs de snelweg opent bij TotalEnergies

Formulenieuws – Servicestation TotalEnergies Den Ruygen Hoek West aan de A4 bij Hoofddorp opende deze week de eerste vestiging van het healthy food concept Eazie. Sandenburg-DST bracht beide klanten bij elkaar en ontwikkelde het concept & design voor de Eazie to go en het nieuwe luxe koffieconcept onder het foodservice label Café Bonjour.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid