SPAR winnaar Nationale Franchise Trofee 2023


SPAR is door een vakjury gekozen tot winnaar van de Nationale Franchise Trofee 2023

Verkiezing - SPAR is dinsdag winnaar geworden van de  vakprijs voor franchiseformules. De trofee is een mooie erkenning op het gebied van samenwerking en kwaliteit, aldus SPAR in een reactie. Alleen door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) erkende formules komen in aanmerking voor de prijs.

Genomineerden dit jaar waren Bakker Bart, Eazie en SPAR. Deze waren gekozen door alle franchisenemers van de vereniging (NFV). Uiteindelijk besliste een vakjury wie er met de prijs naar huis ging. Marc Schoonhoven (area manager SPAR), Marie- José Rutten (directeur HR & Organisatie- ontwikkeling) en Ismail Abdel Rahman (ondernemer van SPAR city Nieuwe Doelenstraat, SPAR city Mariaplaats en WTC - samen met Wessel van der Kraan) konden de prijs in ontvangst.

Heldere afspraken

De jury in haar oordeel over SPAR: “Met een heldere focus, bezieling en doorzettingsvermogen heeft deze Nederlandse formule succes geboekt waarbij de formule zich meebeweegt met de veranderende consument”. Daarnaast sprak de jury over zorgvuldig geselecteerde ondernemers, die zich thuis voelen bij de formule. Ook de heldere afspraken met de ondernemers werden geroemd door de jury, waardoor de organisatie mede in staat is franchisenemers langere tijd aan zich te binden.

Bron: SPAR/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsSPAR start met retail media

Formulenieuws - SPAR introduceert SPAR media, een veelzijdig netwerk dat leveranciers, en ook niet-leveranciers, de kans biedt om te adverteren in alle SPAR-winkels en op spar.nl. Het netwerk bestaat uit diverse advertentiemogelijkheden, waaronder digitale schermen in winkels, online bannering, e-mails en extended reach.

Lees bericht

Voortaan boodschappen doen bij Spar met Uber Eats

Formulenieuws - Spar Nederland en Uber Eats gaan samenwerken. Vanaf woensdag kunnen klanten via de Uber Eats app hun dagelijkse boodschappen en gemaksproducten bestellen bij 20 Spar winkels verspreid door Nederland. Gebruikers van de app kunnen bij deze winkels kiezen uit meer dan 900 artikelen, waaronder ook foodservice producten. Het aantal producten en winkels wordt in de komende weken verder uitgebreid.

Lees berichtSpar en Thuisbezorgd.nl breiden samenwerking verder uit

Samenwerking - Spar en Thuisbezorgd.nl breiden de samenwerking na een succesvolle pilot verder uit. Meer dan 50 Spar-winkels bieden vanaf deze maand een ruim assortiment van zo’n 900 artikelen aan via de app en website van de thuisbezorgdienst. Van verse broodjes, salades, wraps, gekoelde drankjes en smoothies tot brood, melk en toiletartikelen en andere last-minute benodigdheden.

Lees bericht

Vooral veel vendingnieuws op beurs Facilitair

Vakbeurs – De beurs Facilitair en Gebouwenbeheer, onlangs gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht, was weliswaar kleiner dan de vorige editie, maar liet desalniettemin wel een aantal nieuwe ontwikkelingen zien. Vooral op gebied van vending waren er nieuwe oplossingen te zien, al dan niet als aanvulling op locaties waar reguliere catering een probleem is.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid