Spare Rib Express-bezorger wordt franchisenemer in Nieuwegein


Formulenieuws - Gadal Gumaa  was eerste bezorger voor Spare Ribs Express maar is nu franchisenemer geworden van de formule in Nieuwegein. Hij is daarvoor de afgelopen periode wel getraind.

“Toen ik net 19 was geworden en een halfjaar mijn rijbewijs op zak had, was ik op zoek naar een bijbaan naast mijn studie. Ik ging werken bij Spare Rib Express en ging al vrij snel het bezorgen en werken in de keuken combineren. Zo is de bal eigenlijk gaan rollen en kreeg ik steeds meer verantwoordelijkheden”, aldus Gumaa.  Het was de uitstraling en het professionele concept dat Gumaa aansprak: “De inrichting van het bezorgrestaurant, de kwaliteit van het eten en de werkzaamheden maakte dat ik de kans om het bezorgrestaurant over te nemen met beide handen heb aangegrepen”.

Gevoelsmatig is er weinig veranderd voor Gadal. “De afgelopen opstartfase heb ik veel begeleiding gehad van de franchise consultant, al zijn de werkzaamheden in principe vrijwel hetzelfde gebleven. Het was eigenlijk voor mijn vrienden en familie een spannendere stap dan voor mijzelf.”

Bron: Spare Ribs Express/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eerste Bakker Bart in ziekenhuis komt in nieuwe Rijnstate Elst

Formulenieuws – Broodformule Bakker Bart krijgt in het toekomstige nieuwe dagziekenhuis Rijnstate in Elst een eerste vestiging. De locatie gaat van de zomer open. De locatie wordt gerund door ondernemer en franchisenemer van Bakker Bart, John Macleane, die ook een tweetal Jumbo-supermarkten in Elst exploiteert.

Lees berichtAntonio Stroes verkoopt deel Kwalitaria aan Antea

Formulenieuws – Antonio Stroes, oprichter en aandeelhouder van cafetariaformule Kwalitaria, heeft een deel van zijn aandelen verkocht aan investeringsmaatschappij Antea. Hiermee gaat het cafetariabedrijf een volgende fase in, die zich richt op overnames en ook gericht is op de zakelijke markt.

Lees bericht

Zuster Evie breidt management uit

Management - Per 1 juli 2021 treden Annet Nijbroek en Maaike Waarts toe tot het managementteam van Zuster Evie als management trainees. Zuster Evie is een franchiseformule voor lokaal gemaakte lekkernijen, opgericht door Eline Tromp-Vrielink in 2014.

Lees bericht


Broers van der Wende openen tweede Spare Rib Express

Formulenieuws - Al maanden keken de broers uit naar de opening van hun tweede Spare Rib Express. Na Drachtsteden wilden zij een tweede locatie in Sliedrecht om hun gasten van een snelle bezorgmaaltijd te voorzien. Onlangs werd het bezorgrestaurant officieel geopend.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid