Spare Rib Express focust meer op het To Go concept


Formulenieuws –Het succes van de To Go-locatie in Groningen en de openingen van Spare Rib Express-locatie in Doetinchem en Hoorn zorgen er voor dat de formuleorganisatie zich actiever gaat richten op het ‘on the go’ consumptiemoment.

De locatie in Groningen bij een tankstation was in 2019 het bezorgrestaurant met de hoogste omzet, zo laat de organisatie weten. De vestiging heeft de afgelopen jaren een sowieso een enorme groei doorgemaakt. “We zien dat de ‘kruisbestuiving’ tussen het ter plekke nuttigen en het laten bezorgen voor thuis enorm veel voordelen oplevert. Consumenten bestellen een luxe flaguette na het tanken en bestellen vervolgens vanuit huis één van onze andere gerechten,” aldus David Pinedo, Commercial Director van Spare Rib Express.

To Go-locaties

Om de plannen kracht bij te zetten wordt ook het interieur van de To Go-locaties vernieuwd. Pinedo: “We hebben recentelijk het interieur van alle formuleconcepten laten vernieuwen en deze nieuwe elementen komen nu ook tot uiting in het Takeout & Delivery concept”.

Foodcourt

De opening van de To Go-locatie van Spare Rib Express in Doetinchem vindt nog deze maand plaats. De locatie in Hoorn opent naar verwachting in juli op het foodcourt te Zwaag. Deze locatie vestigt zich op deze foodcourt-locatie in gezelschap van KFC, McDonald’s, De Beren, FEBO en Subway.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Spare Rib Express wil burger met extra Vitamine B, ijzer en calcium

Formulenieuws – De vegetarische burgers verkopen goed bij Spare Rib Express. Het afzetaandeel van de vegetarische categorie bedraagt inmiddels al 7%.“Dat is beter dan verwacht”, aldus woordvoerder Spare Rib Express. De formule gaat hier nog meer op inzetten, bijvoorbeeld met een burger met extra Vitamine B, ijzer en calcium.

Lees berichtSpare Rib Express Nijverdal opent succesvol in crisistijd

Formulenieuws – Spare Rib Express in Nijverdal opende op een raar moment; twee weken nadat de locatie openging, moesten de collega-horecabedrijven juist de deuren luiten. Voor ondernemer Bastiaan Brinkman niet direct aanleiding om zijn eigen zaak feestelijk te openen. Nu gaat hij dat alsnog doen, met een feestweek samen met zijn klanten, ook om de uitbreiding van zijn bezorggebied naar Raalte...

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid