Spare Rib Express focust meer op het To Go concept


Formulenieuws –Het succes van de To Go-locatie in Groningen en de openingen van Spare Rib Express-locatie in Doetinchem en Hoorn zorgen er voor dat de formuleorganisatie zich actiever gaat richten op het ‘on the go’ consumptiemoment.

De locatie in Groningen bij een tankstation was in 2019 het bezorgrestaurant met de hoogste omzet, zo laat de organisatie weten. De vestiging heeft de afgelopen jaren een sowieso een enorme groei doorgemaakt. “We zien dat de ‘kruisbestuiving’ tussen het ter plekke nuttigen en het laten bezorgen voor thuis enorm veel voordelen oplevert. Consumenten bestellen een luxe flaguette na het tanken en bestellen vervolgens vanuit huis één van onze andere gerechten,” aldus David Pinedo, Commercial Director van Spare Rib Express.

To Go-locaties

Om de plannen kracht bij te zetten wordt ook het interieur van de To Go-locaties vernieuwd. Pinedo: “We hebben recentelijk het interieur van alle formuleconcepten laten vernieuwen en deze nieuwe elementen komen nu ook tot uiting in het Takeout & Delivery concept”.

Foodcourt

De opening van de To Go-locatie van Spare Rib Express in Doetinchem vindt nog deze maand plaats. De locatie in Hoorn opent naar verwachting in juli op het foodcourt te Zwaag. Deze locatie vestigt zich op deze foodcourt-locatie in gezelschap van KFC, McDonald’s, De Beren, FEBO en Subway.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Tweede Spare Rib Express in Limburg

Formulenieuws - Fastserviceformule Spare Rib Express heeft een nieuw bezorgrestaurant geopend in Roermond. Dit is, naast het bezorgrestaurant in Gennep, de tweede locatie in Limburg waar de franchiseformule momenteel focust op uitbreiding.

Lees bericht


Broers van der Wende openen tweede Spare Rib Express

Formulenieuws - Al maanden keken de broers uit naar de opening van hun tweede Spare Rib Express. Na Drachtsteden wilden zij een tweede locatie in Sliedrecht om hun gasten van een snelle bezorgmaaltijd te voorzien. Onlangs werd het bezorgrestaurant officieel geopend.

Lees bericht

Spare Rib To Go Doetinchem verdubbelt omzet

Formulenieuws - De foodserviceformule Spare Rib Express opende begin vorig jaar de tweede To Go locatie in Doetinchem. Dit tweede bezorgrestaurant is opgezet in samenwerking met de petrolformule Tinq en wist de omzet in het eerste jaar ten opzichte van de jaarbegroting te verdubbelen.

Lees bericht

‘Tankstation met fastfood-formule werkt’

Formulenieuws - De combinatie van een tankstation met een Spare Rib to go-concept werkt goed, ook in coronatijd. Dat valt op te maken uit het feit dat franchisenemers Arjen en Erszebet van Spare Rib Express in Hoorn hun totale omzet met meer dan 100% hebben zien verdubbelen na de opening van hun To Go-concept in de shop van AVIA-tankstation Marees.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid