Spare Rib Express Nijverdal opent succesvol in crisistijd


Bastiaan Brinkman voor zijn nieuwe Spare Rib Express in Nijverdal

Formulenieuws – Spare Rib Express in Nijverdal opende op een raar moment; twee weken nadat de locatie openging, moesten de collega-horecabedrijven juist de deuren luiten. Voor ondernemer Bastiaan Brinkman niet direct aanleiding om zijn eigen zaak feestelijk te openen. Nu gaat hij dat alsnog doen, met een feestweek samen met zijn klanten, ook om de uitbreiding van zijn bezorggebied naar Raalte te vieren.

De Spare Rib Express-locatie van Brinkman loopt goed. Al voordat hij openging had hij aan de reacties op social media gemerkt dat de formule welkom was in Nijverdal. Na een lange periode van voorbereiden – hij startte met de voorbereiding midden vorig jaar, opende hij begin maart de 64e bezorglocatie van Spare Rib Express. “Nu we de startfase achter de rug hebben zijn we klaar voor een grote opening. In eerste instantie zouden we een feestelijke opening met een Spare Rib Express proeverij op locatie hebben, maar dat hebben we vanwege de nodige maatregelen door het Coronavirus aangepast”, laat hij weten.

Uitbreiding

Nu krijgen alle klanten in de week van 10 tot en met 19 april de gelegenheid kennis te maken met alle producten van Spare Ribs Express, waarbij korting gegeven wordt op de bestelling. In de actieweek gaat Brinkman tevens zijn bezorgingsgebied uitbreiden naar Raalte. Daarvoor krijgt hij een extra bezorgauto. “Ik wilde eerst ervaring opdoen, maar nu kan ik opschalen. Het was een rare periode om te beginnen, maar ik ben blij dat het met de bezorging goed gaat.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


Spare Rib Express wil burger met extra Vitamine B, ijzer en calcium

Formulenieuws – De vegetarische burgers verkopen goed bij Spare Rib Express. Het afzetaandeel van de vegetarische categorie bedraagt inmiddels al 7%.“Dat is beter dan verwacht”, aldus woordvoerder Spare Rib Express. De formule gaat hier nog meer op inzetten, bijvoorbeeld met een burger met extra Vitamine B, ijzer en calcium.

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid