Spare Rib Express wil verder uitbreiden in Limburg


Ondernemer Long Tran voor zijn Spare Rib Express-vestiging in Gennep

Formulenieuws - Spare Rib Express is uitgebreid naar Limburg en heeft eind vorig jaar in Gennep het 71ee bezorgrestaurant geopend . De eerste vestiging in Limburg krijgt snel een vervolg, de eerst volgende Spare Rib Express komt in Venlo.

Long Tran is ondernemer van het Spare Rib Express bezorgrestaurant in Limburg. Direct in de eerste maand heeft hij een omzet gerealiseerd die ruim boven de prognose zit, aldus de organisatie. Momenteel zit hij nog in de opstartfase en exploiteert hij slechts de helft van zijn totale bezorggebied.

Expansie in Limburg

Met de opening in Gennep heeft Spare Rib Express officieel haar eerste bezorgrestaurant in de provincie Limburg. Het expanderen naar Limburg bleef langere tijd uit, maar met het succes in Gennep en acht potentiële franchiselocaties wil de franchiseformule verder groeien in de provincie. Venlo krijgt de eerst volgende.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Groningen krijgt tweede Spare Rib to go

Formulenieuws - Spare Rib Express breidt uit in Groningen met een tweede To Go locatie in de stad. Met deze vestiging aan de Helperzoom opent de foodservice formule haar 74e bezorgrestaurant. De shop is geopend in samenwerking met petrolformule TinQ.

Lees bericht


Broers van der Wende openen tweede Spare Rib Express

Formulenieuws - Al maanden keken de broers uit naar de opening van hun tweede Spare Rib Express. Na Drachtsteden wilden zij een tweede locatie in Sliedrecht om hun gasten van een snelle bezorgmaaltijd te voorzien. Onlangs werd het bezorgrestaurant officieel geopend.

Lees bericht

Spare Rib To Go Doetinchem verdubbelt omzet

Formulenieuws - De foodserviceformule Spare Rib Express opende begin vorig jaar de tweede To Go locatie in Doetinchem. Dit tweede bezorgrestaurant is opgezet in samenwerking met de petrolformule Tinq en wist de omzet in het eerste jaar ten opzichte van de jaarbegroting te verdubbelen.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid