Spare Rib Express wil verder uitbreiden in Limburg


Ondernemer Long Tran voor zijn Spare Rib Express-vestiging in Gennep

Formulenieuws - Spare Rib Express is uitgebreid naar Limburg en heeft eind vorig jaar in Gennep het 71ee bezorgrestaurant geopend . De eerste vestiging in Limburg krijgt snel een vervolg, de eerst volgende Spare Rib Express komt in Venlo.

Long Tran is ondernemer van het Spare Rib Express bezorgrestaurant in Limburg. Direct in de eerste maand heeft hij een omzet gerealiseerd die ruim boven de prognose zit, aldus de organisatie. Momenteel zit hij nog in de opstartfase en exploiteert hij slechts de helft van zijn totale bezorggebied.

Expansie in Limburg

Met de opening in Gennep heeft Spare Rib Express officieel haar eerste bezorgrestaurant in de provincie Limburg. Het expanderen naar Limburg bleef langere tijd uit, maar met het succes in Gennep en acht potentiële franchiselocaties wil de franchiseformule verder groeien in de provincie. Venlo krijgt de eerst volgende.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Spare Rib To Go Doetinchem verdubbelt omzet

Formulenieuws - De foodserviceformule Spare Rib Express opende begin vorig jaar de tweede To Go locatie in Doetinchem. Dit tweede bezorgrestaurant is opgezet in samenwerking met de petrolformule Tinq en wist de omzet in het eerste jaar ten opzichte van de jaarbegroting te verdubbelen.

Lees bericht


Spare Rib Express wil burger met extra Vitamine B, ijzer en calcium

Formulenieuws – De vegetarische burgers verkopen goed bij Spare Rib Express. Het afzetaandeel van de vegetarische categorie bedraagt inmiddels al 7%.“Dat is beter dan verwacht”, aldus woordvoerder Spare Rib Express. De formule gaat hier nog meer op inzetten, bijvoorbeeld met een burger met extra Vitamine B, ijzer en calcium.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid