Spare Rib Express ziet forse toename nieuwe klanten


Nieuwe Spare Rib Express bij het Foodcourt in Zwaag

Formulenieuws – Spar Rib Express laat sinds de uitbraak van Covid-19 een aanhoudende groei zien. In totaal is de landelijke omzet van de bestaande bezorgrestaurants met 31% gestegen, zo laat het bedrijf weten.

De toename is gerealiseerd in de periodejanuari tot en met juni 2020, in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Een belangrijk deel van die periode viel samen met de ‘lockdown’. Eerder zag de formule de omzet van alle bestaande Spare Rib Express bezorgrestaurants al met 49% toenemen als direct resultaat van de quarantaine maatregelen. Volgens een woordvoerder is de toename een direct gevolg van het feit dat mensen niet meer uit eten konden gaan en dus op zoek gingen naar alternatieven.

Afhalen

Ten tijden van de quarantaine maatregelen heeft de formule besloten om de mogelijkheid tot afhalen tijdelijk uit te sluiten, om zo de gezondheidsrisico’s maximaal te beperken.  Onze eerste stap is afhalen weer mogelijk maken, waarbij we alleen werken met elektronische betalingen, aldus de woordvoerder van Spare Rib Express.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Broers van der Wende openen tweede Spare Rib Express

Formulenieuws - Al maanden keken de broers uit naar de opening van hun tweede Spare Rib Express. Na Drachtsteden wilden zij een tweede locatie in Sliedrecht om hun gasten van een snelle bezorgmaaltijd te voorzien. Onlangs werd het bezorgrestaurant officieel geopend.

Lees berichtSpare Rib To Go Doetinchem verdubbelt omzet

Formulenieuws - De foodserviceformule Spare Rib Express opende begin vorig jaar de tweede To Go locatie in Doetinchem. Dit tweede bezorgrestaurant is opgezet in samenwerking met de petrolformule Tinq en wist de omzet in het eerste jaar ten opzichte van de jaarbegroting te verdubbelen.

Lees bericht
US Foods gaat speciaal werk maken van ‘ghost kitchens’

Buitenland – Het Amerikaanse foodservicebedrijf US Foods gaat een aparte divisie opzetten voor ‘ghosts kitchens’, keukens waar uitsluitend wordt gewerkt voor het bezorgen van maaltijden. Het bedrijf wil er op die manier voor zorgen dat restaurants nog meer werk kunnen maken van hun bezorg- en afhaalmogelijkheden.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid