Spare Rib Express ziet forse toename nieuwe klanten


Nieuwe Spare Rib Express bij het Foodcourt in Zwaag

Formulenieuws – Spar Rib Express laat sinds de uitbraak van Covid-19 een aanhoudende groei zien. In totaal is de landelijke omzet van de bestaande bezorgrestaurants met 31% gestegen, zo laat het bedrijf weten.

De toename is gerealiseerd in de periodejanuari tot en met juni 2020, in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Een belangrijk deel van die periode viel samen met de ‘lockdown’. Eerder zag de formule de omzet van alle bestaande Spare Rib Express bezorgrestaurants al met 49% toenemen als direct resultaat van de quarantaine maatregelen. Volgens een woordvoerder is de toename een direct gevolg van het feit dat mensen niet meer uit eten konden gaan en dus op zoek gingen naar alternatieven.

Afhalen

Ten tijden van de quarantaine maatregelen heeft de formule besloten om de mogelijkheid tot afhalen tijdelijk uit te sluiten, om zo de gezondheidsrisico’s maximaal te beperken.  Onze eerste stap is afhalen weer mogelijk maken, waarbij we alleen werken met elektronische betalingen, aldus de woordvoerder van Spare Rib Express.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsMakro creëert twee ‘anderhalvemeter’-oplossingen voor horeca

Horeca – Makro Nederland heeft in samenwerking met standbouwer Brandt & Fernhout een tweetal eenvoudige oplossingen bedacht voor de horeca in een anderhalvemetersamenleving. De oplossingen zijn vanaf dit weekend beschikbaar en gericht op het veilig serveren van maaltijden bij afhalen en om beschermd straks te kunnen zitten in het restaurant.

Lees bericht

Spare Rib Express wil burger met extra Vitamine B, ijzer en calcium

Formulenieuws – De vegetarische burgers verkopen goed bij Spare Rib Express. Het afzetaandeel van de vegetarische categorie bedraagt inmiddels al 7%.“Dat is beter dan verwacht”, aldus woordvoerder Spare Rib Express. De formule gaat hier nog meer op inzetten, bijvoorbeeld met een burger met extra Vitamine B, ijzer en calcium.

Lees bericht


© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid