Sparen bij Sligro voor gratis hotelovernachtingen


Groothandel – Sligro start met een Hotelactie waarbij klanten kunnen sparen voor gratis hotelovernachtingen bij een aantal deelnemende hotels en accommodaties. De actie loopt van donderdag 8 april tot en met dinsdag 27 april 2021.

Sligro wil met de actie partijen ondersteunen in coronatijd. De spaarders hebben het vooruitzicht op het uitwaaien langs de stranden, een stadswandeling door het stadscentrum of fietsen door de natuur en de deelnemende hotels en accommodaties ontvangen gasten en voor iedere ingeleverde waardevoucher inkoopvoordeel bij Sligro. Omdat Sligro de actie zelf organiseert en geen gebruik maakt van derde partijen profiteert elke partij maximaal van de actie, aldus de groothandel.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Previcus helpt Sligro-klanten met juiste WOZ-waarde

Diensten - Veel ondernemers en particulieren betalen te veel belasting, omdat de WOZ-waarde van hun pand(en) te hoog is vastgesteld. Sligro gaat daar samen met Previcus Vastgoed wat aan doen. Ondernemers die twijfelen over de juistheid van hun aanslag kunnen met de adviesdienst samen optrekken en bezwaar aan tekenen.

Lees bericht


Sligro helpt ondernemers ook belasting besparen

Groothandel – Sligro is een samenwerking gestart met Previcus Vastgoed en gaat ondernemers helpen bij het verlagen van hun WOZ-waarde(n). Wanneer deze waarde te hoog is vastgesteld, betalen ondernemers teveel belasting. Ondernemers nemen deel op basis van ‘no cure, no pay’.

Lees bericht

‘Sligro heeft last van COVID-19, maar ziet ook overnamekansen’

Groothandel - Sligro verwacht nog een belangrijk deel van 2021 last te hebben van de gevolgen van COVID-19. Herstel ziet het bedrijf pas in de tweede helft van het jaar. De huidige situatie biedt de groothandel ook kansen, zo blijkt uit een toelichting in het FD vanmorgen op de jaarcijfers van CEO Koen Slippens. Voor dit jaar houdt de topman rekening...

Lees berichtSligro houdt omzetverlies redelijk beperkt

Groothandel – Hoewel groothandel Sligro in het vierde kwartaal een omzet boekte van 456 miljoen euro, tegenover 655 miljoen vorig jaar, viel deze terugval als gevolg van de horecasluiting de financiële markten mee. Het aandeel won zelfs een beetje in waarde, omdat rekening werd gehouden met een iets lagere omzet. De totale omzet van Sligro over 2020 bedroeg ruim 1,9 miljard euro, een afname...

Lees bericht

Vertrouwen in overheid bij restaurants daalt verder

Onderzoek -  Het vertrouwen in de overheid is eind vorig jaar gedaald van 77% in maart naar 53% in november. Dat blijkt uit periodiek onderzoek via de Foodservice Denktank van Marketing4Results in samenwerking met Sligro. In dezelfde periode nam ook het verwachte omzetverlies van de restaurants verder toe, als gevolg van de coronamaatregelen.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid