Sparen bij Sligro voor gratis hotelovernachtingen


Groothandel – Sligro start met een Hotelactie waarbij klanten kunnen sparen voor gratis hotelovernachtingen bij een aantal deelnemende hotels en accommodaties. De actie loopt van donderdag 8 april tot en met dinsdag 27 april 2021.

Sligro wil met de actie partijen ondersteunen in coronatijd. De spaarders hebben het vooruitzicht op het uitwaaien langs de stranden, een stadswandeling door het stadscentrum of fietsen door de natuur en de deelnemende hotels en accommodaties ontvangen gasten en voor iedere ingeleverde waardevoucher inkoopvoordeel bij Sligro. Omdat Sligro de actie zelf organiseert en geen gebruik maakt van derde partijen profiteert elke partij maximaal van de actie, aldus de groothandel.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


{if '1' == '1'}

Van der Valk Amersfoort test onbemande shop Marquet

Hotels – Als antwoord op de groeiende vraag naar onbemande minimarkt-concepten binnen hotels, kantoren en bedrijven is Marquet gestart. Het concept, dat ontwikkeld is door Chris Marbus van het vendingconcept Quiosk bij voornamelijk tankstations, draait momenteel als pilot bij de hotelgroep Van der Valk in Amersfoort.

Lees bericht

{if '2' == '1'}

Sligro gelooft in krachtig herstel ondanks omzetdaling

Groothandel – Ondanks het omzetverlies over de eerste maanden van dit jaar door alle coronamaatregelen, ziet Sligro de komende periode met vertrouwen tegemoet. Zo is de groothandel gestart met de bouw van een nieuw vers-distributiecentrum in Veghel, is de ombouw van de zelfbedieningslocaties naar de 3.0 formule hervat met de verbouwing van Sligro Heerlen en wordt gestart met een bezorgservicelocatie in Gent...

Lees bericht

{if '3' == '1'}


{if '4' == '1'}


Sligro breidt Slim Ondernemen nog verder uit

Groothandel – Sinds medio 2020 helpt Sligro met ‘Slim Ondernemen’ klanten om meer uit hun zaak te halen. Hierbij gaat het om oplossingen op een breder vlak dan food alleen: denk aan rendement, personeel, loyaliteit en duurzaamheid. En sinds kort ook: efficiënte bedrijfsvoering. De oplossingen die hieronder vallen richten zich op de operationele kant van de business.

Lees bericht

{if '5' == '1'}

Sligro helpt klanten Slim Ondernemen

Interview - Met Slim Ondernemen helpt Sligro klanten meer uit hun zaak te halen. Hierbij gaat het om oplossingen op een breder vlak dan food alleen: denk aan rendement, personeel, loyaliteit en duurzaamheid. Volgens Dries Bögels (directeur Foodservice Nederland) en Hanna Polman (manager Customer Solutions) is dit nog maar het begin van de mogelijkheden die Sligro te bieden heeft. ...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid