Sportvakbeurs ‘On Tour’ met Arne Slot en Henk de Jong


Alcoholvrij bier is steeds vaker beschikbaar in sportkantines

Vakbeurs – De Nationale Sport Vakbeurs, die jaarlijks in de Evenementenhal in Gorinchem wordt gehouden, krijgt ook een ‘On Tour’-variant. De eerste vindt 16 september plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Tijdens dit event verschijnen naast diverse exposanten ook de trainers Arne Slot (AZ), Henk de Jong (SC Cambuur) en Dick Lukkien, die met elkaar in gesprek gaan over het topvoetbal in Nederland.

Het beursprogramma behandelt de meeste actuele sportonderwerpen van dit moment. Ook de problematiek rondom COVID-19 komt aan bod. Vragen als: hoe kunnen gemeenten en sportverenigingen het beste omgaan met de COVID-19 problematiek binnen de sportsector? Wat zijn de veranderende verdienmodellen voor sportclubs? En hoe kunnen zij geld besparen met duurzame oplossingen, zoals ledverlichting en het hergebruiken van kunstgrasvelden?, komen aan de orde. De thema’s worden besproken met bekende namen uit de sport(historie). Daarnaast geven deskundigen adviezen aan gemeenten en sportverenigingen.

Bekende namen

Naast het delen van kennis schuiven bekende namen uit de sportwereld aan bij verschillende rondetafelgesprekken. Zo gaan trainers Arne Slot (AZ), Henk de Jong (SC Cambuur) en Dick Lukkien met elkaar in gesprek over het topvoetbal in Nederland. Ook Art Langeler (Directeur Voetbalontwikkeling KNVB) zal samen met lokale profclubs in gesprek gaan over de toekomst van het regionale jeugdvoetbal.

De sportbeurs ‘On Tour’ in september voldoet aan de geldende richtlijnen van het RIVM in het kader van alle coronamaatregelen. De hoofdbeurs in de Evenementenhal in Gorinchem vindt plaats op 11 en 12 november dit jaar.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid