STACH opent twee locaties op Schiphol


Vermaat opent twee STACH-vestigingen op Schiphol

Formulenieuws - STACH heeft twee nieuwe winkels op Schiphol geopend. De locaties zijn gevestigd op Schiphol Plaza en in Lounge 4.

Het was een lang gekoesterde wens van STACH-oprichter Stach Schaberg en Vermaat om een locatie te openen op Schiphol. ’We reizen de hele wereld rond voor food inspiratie, maar we landen altijd weer op Schiphol,’ aldus Schaberg. Bovendien ziet hij de Amsterdamse winkels als een landingsplaats voor toeristen. ‘STACH wordt een internationaal brand, nu we de wereld en zijn toerist samenbrengen op Schiphol.’

Meer vegan

Bij nieuwe locaties kijkt STACH altijd wat het beste past als assortiment voor de doelgroep die het wil bedienen. STACH heeft geen standaardassortiment. Op de Schiphol-locaties worden nu meer vegan opties toegevoegd. Schaberg: “Onze breakfast bagels en verse cold pressed juices hebben we bedacht omdat we dat nu zelf graag zouden willen halen als ontbijtje op Schiphol. En natuurlijk hebben we super goeie koffie, want dat is in elke winkel een must”.

Innovatief

Schiphol is blij met de komst van STACH. Mike Boks, Business Manager Food and Beverage bij Amsterdam Airport Schiphol: ‘STACH is één van de innovatiefste horecaconcepten van Nederland. Naast een onderscheidend aanbod in eten en drinken, biedt de formule onze reizigers ook een vernieuwend aanbod; van een mooie koffiekaart in samenwerking met Bocca in Lounge 4 tot een lokale burger van de Lindenhoff op Plaza”.

Vermaat

STACH maakt onderdeel uit van Vermaat. Het foodservicebedrijf heeft horeca- en cateringlocaties in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Zo heeft Vermaat in Frankrijk (Serenest), in Duitsland (TMC) en is het in Nederland actief met onder andere 44 La Place restaurants, 27 STACH-winkels en recentelijk disruptief B2B-platform Join Program.

Bron: Vermaat/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsMike Boks nieuwe General Manager van STACH

Benoeming – Mike Boks treedt per 1 januari 2023 aan als nieuwe General Manager van STACH. Hij neemt de taak over van Stach Schaberg, oprichter van STACH. Schaberg blijft als adviseur betrokken bij Vermaat. Vermaat voegde in 2019 STACH toe aan haar portfolio.

Lees bericht

Pieter Pot nu ook verkrijgbaar bij STACH

Voedselverspilling - Vanaf maandag - de eerste dag van de Verspillingsvrije Week - zijn de producten van online supermarkt Pieter Pot ook offline te vinden. In de STACH-vestigingen in Amsterdam en in Haarlem kun je nu terecht voor onder meer pindakaas en popcorn van Pieter Pot.

Lees bericht

Nestlé lanceert KitKat Vegan in 15 landen

Zoetwaren - Na diverse pilots in een aantal landen vorig jaar, introduceert Nestlé in 2022 de vegan versie van KitKat in 15 landen. De nieuwe vegan KitKat wordt geproduceerd in de chocoladefabriek in Hamburg en wordt verkocht in onder meer Duitsland, UK, Frankrijk, Oostenrijk, Denemarken, Zweden, Finland, Polen, Letland, Estland, Litouwen, Polen en Nederland.

Lees bericht


Vegan Junk Food Bar opent eerste locatie in Duitsland

Formulenieuws – Vegan Junk Food Bar heeft de eerste locatie geopend in Duitsland. Het restaurant dat in augustus in Keulen de deuren opent is met 222 zitplaatsen gelijk de grootste locatie. Volgens de restaurantketen volgen meerdere locaties in Duitsland en ook in andere Europese steden.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid