STAN opent nieuw restaurant in Maastricht


De STAN-locatie zit in de opkomende stadwijk Het Spinxkwartier

Restaurantketen - Limburg is met STAN Maastricht een hotspot rijker. Het restaurant dat valt onder horecagroep Restaurant Company Europe (RCE) opende recent de deuren in The Student Hotel, midden in de opkomende stadwijk Het Sphinxkwartier van de Maasstad.

Het is de eerste locatie in Maastricht voor Restaurant Company Europe, dat ook de restaurantketen Loetje exploiteert. De nieuwe locatie is de vijfde vestiging van Stan in Nederland. Net als de restaurants in Arnhem, Den Haag, Utrecht en Zeist staat ook deze STAN volledig in het teken van shared dining. Sandra van Halderen, CEO van RCE: ‘We hebben er ontzettend naar uitgekeken om op deze te gekke locatie onze deuren te openen.’

Berlijn aan de Maas

Iedere STAN locatie is een hoofdstuk uit het reisverhaal van Stan. In Maastricht wordt de gast meegenomen op zijn reis naar Berlijn. Iets wat je onder andere ervaart door de hippe vibe van het restaurant én de vegan pretzel bratwurst die als special op de menukaart staat, zo laat de keten weten. Net als in Berlijn is ook Stan Maastricht niet strak & gestyled. In de locatie details zoals de neonverlichte ‘Wunderbar’ bar waar mocktails en cocktails zijn te drinken, als dikke knipoog naar deze bruisende stad.

Eind 2021 onderging STAN (voorheen Stan&Co) een uitgebreide rebranding. Op de vernieuwde menukaart veel shared dining gerechten. Daarnaast speelt het maken van bewuste duurzame keuzes een grote rol.  Zo staan er veel plant-based gerechten op de menukaart.

Bron: RCE/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

“Met of zonder? Wordt straks de vraag aan de bar”

Horeca – Als het aan managing director Hans Böhm van Heineken ligt wordt het straks heel gewoon om bij het bestellen van een biertje de vraag te krijgen ‘met of zonder?’. De vraag naar alcoholhoudend of alcoholvrij moet volgens de topman net zo normaal worden als het bestellen van een frietje met of zonder.

Lees bericht


Loetje zet plantaardige variant van Biefstuk Bali op de kaart

Formulenieuws - Loetje’s Biefstuk Bali 0.0. is de naam van de plantaardige biefstuk, die restaurantketen Loetje vanaf woensdag op de kaart heeft staan. De plantaardige variant wordt vooralsnog alleen geserveerd in een vijftal restaurants: Amsterdam Zuidas, Ouderkerk aan de Amstel, Nijmegen, Rotterdam centrum en Eindhoven. Maar voor het einde van het jaar zal de plantaardige biefstuk in alle Loetje-restaurants beschikbaar...

Lees bericht


Rotterdam heeft eerste Beers&Barrels volgens nieuw concept

Horecaformule – Na een grondige verbouwing is de nieuwste Beers&Barrels vandaag geopend in Central Plaza aan de Weena in Rotterdam. Het is de eerste locatie volgens het nieuwe concept van Beers&Barrels, waar naast diverse bieren en een kwalitatief aanbod aan (dry-age) vleesgerechten, ook cocktails en vega(n) gerechten op de kaart staan.

Lees bericht


Biefstukkenketen Loetje opent 27e restaurant in Houten

Formulenieuws - Door de lockdown werd de opening met ruim een maand uitgesteld, maar vrijdag was het zo ver en opende Restaurant Company Europe (RCE), waartoe restaurantketen Loetje behoort, de nieuwste locatie in Houten. Het restaurant is de 27e locatie van de biefstukkenketen, dat ondanks horecabeperkingen in de afgelopen periode, toch bleef doorgroeien.

Lees bericht

RCE kondigt tweede nieuwe Loetje aan in één week

Formulenieuws - Ondanks de crisis gaat Restaurant Company Europe (RCE) door met het openen van locaties. Na eerdere berichten over Loetje Reeuwijk en de opening van een nieuwe Stan in Maastricht kondigt het bedrijf deze week ook de opening van de tweede Loetje aan, in Vught. Deze nieuwe locatie opent na een grondige verbouwing komende zomer.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid