Stan&Co Amsterdam serveert gerechten hele dag door
Horeca – Wie trek heeft in een steak als ontbijt, of een brioche egg benedict als diner kan terecht bij Stan&Co in Amsterdam. In Capital C, in de voormalige Amsterdamse Diamantbeurs, wil het succesvolle horecaconcept van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling, op elk moment van de dag alle gerechten serveren. Bij Stan&Co Amsterdam draait het allemaal om food, drinks & friends. Zo kan de gast kiezen uit drie verschillende steaks met Josper grilled veggies. Maar ook liefhebbers van de Aziatische keuken komen aan hun trekken met onder meer de ramen noodle bowl, de bao bun shiitake en de Asian salad. Ook staan er veel vegetarische gerechten op de menukaart, waarvan sommige veganistisch. In Utrecht, Arnhem en Zeist is het horecaconcept Stan&Co al succesvol neergestreken. De vestiging in Amsterdam is nieuw en recent geopend. Aan een locatie in Den Haag wordt gewerkt. Bron: @FoodClicks Horeca – Wie trek heeft in een steak als ontbijt, of een brioche egg benedict als diner kan terecht bij Stan&Co in Amsterdam. In Capital C, in de voormalige Amsterdamse Diamantbeurs, wil het succesvolle horecaconcept van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling, op elk moment van de dag alle gerechten serveren. Bij Stan&Co Amsterdam draait het allemaal om food, drinks & friends. Zo kan de gast kiezen uit drie verschillende steaks met Josper grilled veggies. Maar ook liefhebbers van de Aziatische keuken komen aan hun trekken met onder meer de ramen noodle bowl, de bao bun shiitake en de Asian salad. Ook staan er veel vegetarische gerechten op de menukaart, waarvan sommige veganistisch. In Utrecht, Arnhem en Zeist is het horecaconcept Stan&Co al succesvol neergestreken. De vestiging in Amsterdam is nieuw en recent geopend. Aan een locatie in Den Haag wordt gewerkt. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Belgisch horecaconcept Wasbar wil starten in Nederland
Buitenland - Het Vlaamse horecaconcept Wasbar komt mogelijk naar Nederland. Het horecaconcept meldt dit aan het Belgische blad De Tijd. Volgens productmanager Johan Luypaert heeft het horecaconcept de ambitie de komende jaren tientallen vestigingen te openen, vooral in het zuiden van Nederland.
Lees berichtCompass Group nieuwe horecapartner WEC
Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.
Lees berichtMagnicity bouwt nieuw horecaconcept bovenin Rotterdamse De Zalmhaven
Horecaconcept – In Rotterdam opent eind dit jaar een nieuw en innovatief restaurant- en bar concept in De Zalmhaven. In het hoogste gebouw van de Benelux gaat Magnicity, wereldleider in stedelijke recreatie op grote hoogte, een horecaconcept met experience openen op de 57ste & 58ste verdieping van dit hoge gebouw.
Lees berichtRotterdam krijgt met SMASH een nieuwe hamburgerervaring
Horecaconcept – Rotterdam moet binnenkort een nieuw horecaconcept krijgen waar alles draait om de hamburger. Initiatiefnemer Diego Buik belooft een bescheiden menukaart maar ‘met de vertrouwde kwaliteit van Chef Diego en Diego’s Burgers, vertaald naar een 'diner-concept' met burgers, friet en dranken’.
Lees berichtYounique Concepts opent sky bar ‘Hasta La Vista, Baby!’
Horecaconcept - Op de negentiende verdieping van hotel INNSiDE by Meliá aan de Amsterdamse Zuidas opent Younique Concepts het horecaconcept ‘Hasta La Vista, Baby!’ Het is een fast-casual restaurant met een Spaans-Portugese keuken.
Lees berichtSociaal horecaconcept Vollpension wellicht naar Nederland
Horeca – Nederland wordt mogelijk een nieuw sociaal horecaconcept rijker. The Franchise Club en Business Models Inc. kijken op dit moment of er mogelijkheden liggen voor het uitrollen van het Oostenrijkse concept Vollpension, een horecabedrijf dat ouderdomsarmoede en eenzaamheid bestrijdt door generaties samen te brengen in zogenaamde ‘generationen cafés.
Lees bericht