Starbucks start ook in België met koffiebezorging


Buitenland – Starbucks gaat in België in een zevental steden starten met het aan huis bezorgen van kant-en-klare koffie. De thuisbezorging is mogelijk dankzij een samenwerking tussen Autogrill en Takeaway.com

In Nederland is het laten bezorgen van een favoriete Starbucks-koffie thuis of op kantoor al langer mogelijk via Uber Eats en Thuisbezorgd.nl. Vanaf verschillende locaties in Amsterdam, Rotterdam, Amstelveen, Den Haag, Utrecht en Leidschendam worden de koffievarianten van de Caramel macchiato tot de caramel coffee Frappuccino voor delivery aangeboden. Nu dus ook vanaf 19 locaties in België door Takeaway.com. Voor België de koffie-delivery aan huis een primeur. Autogrill, operator in food & beverage-diensten voor reizigers, exploiteert bij onze zuiderburen 22 Starbucks-filialen.

Speciale verpakking

Koffie-delivery is hot. “We geloven sterk in het concept en de meerwaarde voor onze klanten. Daarom rollen we onze leveringen meteen uit binnen een straal van 4 km rondom 19 Starbucks-filialen in 7 steden verspreid over heel België”, aldus Siska De Lombaerde, Country Director van Takeaway.com en Stan Monheim, Chief Operating Officer Rest of Europe bij Autogrill. Het gaat hierbij om de steden Antwerpen, Brussel (met uitzondering van de filialen in Brussels National Airport), Leuven, Gent, Brugge, Luik en Namen. Voor de koffie is een speciale, kartonnen verpakkingen ontwikkeld met een lipje om lekken te voorkomen tijdens het transport.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vegan menu groeit in Nederland, maar ook internationaal

Analyse - Onder de vele restaurants die beschikbaar zijn via de Uber Eats app, is er een algemene groei in restaurants met veganistische opties op het menu in 2022. Uber Eats heeft die vergeleken met de cijfers van 2020. En wat blijkt? Daar waar de Nederlandse menukaarten een groei laten zien van iets meer dan 20%, toont Frankrijk een uitschieter van 4600%.

Lees bericht
Groei bezorgformules dé ontwikkeling in food van 2021

Foodservice – De explosieve groei van bezorgformules voor boodschappen en maaltijden is dé ontwikkeling van 2021 in de Nederlandse foodmarkt. Dat laat de FSIN Food500 2022 zien. Het Food Service Instituut Nederland (FSIN) publiceert dit overzicht van de vijfhonderd foodbedrijven met de hoogste omzetten dit jaar voor het eerst sinds de coronapandemie.

Lees bericht


Autogrill opent ‘3-in-1’ counter Brussel-Centraal met YB

Formulenieuws - YB maakt slaat de vleugels uit naar België en komt als franchise bij Autogrill in een 3-in-1 shopconcept op Station Brussel-Centraal. De Autogrillcounter van de wereldwijde operator in food & beverage-diensten voor reizigers komt op de tussenverdieping van het station die naar de sporen leidt.

Lees bericht

Ghost kitchen Casper wil minimaal vijf locaties in Nederland

Dark kitchen - Casper, een succesvolle Belgische bezorg- en afhaalketen, zet voet op Nederlandse bodem. Met een groei-injectie van vijf miljoen euro, geleid door Slingshot Ventures, wil het bedrijf tot 2024 vijftig locaties openen in Europa, te starten met alvast vijf vestigingen in Nederland. De eerste locatie opent in juni in Den Haag.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid