Starbucks start ook in België met koffiebezorging


Starbucks start in België samen met Autogrill met thuisbezorgen van koffie

Buitenland – Starbucks gaat in België in een zevental steden starten met het aan huis bezorgen van kant-en-klare koffie. De thuisbezorging is mogelijk dankzij een samenwerking tussen Autogrill en Takeaway.com

In Nederland is het laten bezorgen van een favoriete Starbucks-koffie thuis of op kantoor al langer mogelijk via Uber Eats en Thuisbezorgd.nl. Vanaf verschillende locaties in Amsterdam, Rotterdam, Amstelveen, Den Haag, Utrecht en Leidschendam worden de koffievarianten van de Caramel macchiato tot de caramel coffee Frappuccino voor delivery aangeboden. Nu dus ook vanaf 19 locaties in België door Takeaway.com. Voor België de koffie-delivery aan huis een primeur. Autogrill, operator in food & beverage-diensten voor reizigers, exploiteert bij onze zuiderburen 22 Starbucks-filialen.

Speciale verpakking

Koffie-delivery is hot. “We geloven sterk in het concept en de meerwaarde voor onze klanten. Daarom rollen we onze leveringen meteen uit binnen een straal van 4 km rondom 19 Starbucks-filialen in 7 steden verspreid over heel België”, aldus Siska De Lombaerde, Country Director van Takeaway.com en Stan Monheim, Chief Operating Officer Rest of Europe bij Autogrill. Het gaat hierbij om de steden Antwerpen, Brussel (met uitzondering van de filialen in Brussels National Airport), Leuven, Gent, Brugge, Luik en Namen. Voor de koffie is een speciale, kartonnen verpakkingen ontwikkeld met een lipje om lekken te voorkomen tijdens het transport.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Autogrill opent ‘3-in-1’ counter Brussel-Centraal met YB

Formulenieuws - YB maakt slaat de vleugels uit naar België en komt als franchise bij Autogrill in een 3-in-1 shopconcept op Station Brussel-Centraal. De Autogrillcounter van de wereldwijde operator in food & beverage-diensten voor reizigers komt op de tussenverdieping van het station die naar de sporen leidt.

Lees bericht


Ghost kitchen Casper wil minimaal vijf locaties in Nederland

Dark kitchen - Casper, een succesvolle Belgische bezorg- en afhaalketen, zet voet op Nederlandse bodem. Met een groei-injectie van vijf miljoen euro, geleid door Slingshot Ventures, wil het bedrijf tot 2024 vijftig locaties openen in Europa, te starten met alvast vijf vestigingen in Nederland. De eerste locatie opent in juni in Den Haag.

Lees bericht

La Place breidt thuisbezorging uit met Uber Eats

Formulenieuws – Na Thuisbezorgd.nl gaat La Place de thuisbezorging verder uitbreiden met Uber Eats. Voortaan is het mogelijk om alle producten en gerechten van La Place via het online bestelplatform Ubereats.com of de Uber Eats-app thuisbezorgd te krijgen.

Lees bericht

EG Group opent ‘Texaco foodcourt’ Honselersdijk

Petrol – De opening stond gepland half december, maar dinsdag was het zover; op bedrijventerrein Elsenbosch bij Honselersdijk heeft de EG Group haar nieuwste Texaco-tankstation geopend. Niet als standalone, maar in combinatie met verschillende foodformules. Formules die door de EG Group worden gerund.

Lees bericht


HMSHost en Westland openen Old Amsterdam brandstore op Schiphol

Luchthaven - HMSHost Nederland, horecabedrijf voor reizigers onderweg, exploiteert met kaasproducent Westland een Old Amsterdam brandstore op Schiphol Plaza. Shoppers en reizigers kunnen hier ter plekke een Old Amsterdam tosti eten of terecht voor een bekroond stuk Old Amsterdam kaas in geschenkverpakking.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid