Steeds meer McDonald’s met aparte koerierszone


Aparte counter voor de McDelivery-bezorgers bij McDonald's Amersfoort

Formulenieuws - Sinds begin dit jaar verschijnen steeds vaker apart deliverycounters bij vestigingen van McDonald’s. Hoeveel het in Nederland er op dit moment precies zijn weet de woordvoerder niet, ‘maar daar waar het relevant is, kiezen wij ervoor’.

Koeriers met grote tassen is niet handig op dezelfde plek als waar mensen hun bestellingen doen. Omdat bezorging een steeds grote vlucht neemt, komt het steeds vaker voor dat gasten en thuisbezorgkoeriers elkaar bij de counter tegenkomen. Daarom kiest McDonald’s ervoor om bij locaties waar dit relevant is en mogelijk gemaakt kan worden een speciale zone in te richten voor de McDelivery-koeriers. “Hiermee bieden we gasten die binnen willen genieten een optimale beleving en versnellen we de doorloop van de bestellingen via McDelivery. We passen dit sinds dit jaar toe en het is bij enkele locaties in Nederland mogelijk gemaakt”, laat een woordvoerder van McDonald’s weten.

Aparte zone

Meest recente locatie waar een dergelijke wachtruimte is ingericht is de McDonald’s van Roderick Somers in het centrum van Amersfoort. Het restaurant is na een verbouwing van vijf weken weer opengegaan en voorzien van het interieurconcept Geometry. Naast Table Service en een kiosk op de eerste verdieping, is er ook op deze locatie ook een McDelivery station gebouwd. De koeriers van McDelivery kunnen daar wachten in een aparte zone.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsSwijtink (McDonald’s) en Slootweg (Bidfood) in bestuur FSIN

Benoeming - Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd in het bestuur. Het zijn Annemarie Swijtink van McDonald’s Nederland en Dick Slootweg van Bidfood. Zij vervangen de vertrokken bestuursleden Henri Froeling (Vital Food Group) en Freek van Beek (Lekkerland Nederland). Het bestuur onder leiding van voorzitter Walter Seib van HMSHost is nu weer voltallig.

Lees bericht

Naar een gezonder voedselaanbod, ook out-of-home

Congres - Wat is nodig om het voedselaanbod voor consumptie buitenshuis te verbeteren en hoe kan de Nationale Aanpak Productverbetering (NAPV) daaraan bijdragen? Tijdens de inspiratiesessie ‘NAPV voor out-of-home en kant-en-klaar’ op 28 november, boog een dertigtal praktijkdeskundigen zich samen met experts van het RIVM en het Voedingscentrum over dit vraagstuk.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid