Sterrenchef François Geurds start met afhalen culinaire stamppotten


François Geurds

Initiatief – Corona raakt de horecasector hard en ook sterrenchef François Geurds van FG Restaurant in Rotterdam moet zijn twee Michelinsterren restaurant gesloten houden. Om toch mensen culinair te kunnen laten genieten, is hij nu gestart met het aanbieden van stamppotten in ‘Caribische stijl’.

Samen met alle andere horecagelegenheden in Nederland moest ook François Geurds midden oktober zijn sterrenrestaurants sluiten voor gasten. Het starten met afhalen was een optie, alleen twijfelde hij of de sterrenkwaliteit van de gerechten op die manier wel was te waarborgen. Nu de coronamaatregelen langer aanhouden, is hij toch overstag gegaan en is het besluit genomen te beginnen met afhalen; winterse kost van sterrenkwaliteit.

Onvergetelijk

Geurds legt de lat voor de smaak van de maaltijden hoog.. Zo is ook de stamppot uitgebreid getest in zijn eigen smaaklaboratorium voordat er besteld en afgehaald kan worden. Want ook de stamppot in caribische stijl moet zorgen voor een onvergetelijke herinnering, vindt FrançoisGeurds.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Reisbureau Buitenlandsche Zaken haalt chefkok Mauro Colagreco

Horeca - Reisbureau Buitenlandsche Zaken heeft de handen ineen geslagen met meesterkok François Geurds van FG Restaurant en FG Food Labs. Op 2, 3 en 4 februari 2021 starten zij de eerste editie van World’s Best Chefs. De eerste buitenlandse chef-kok die zij voor drie dagen naar Nederland hebben weten te halen is Mauro Colagreco van Mirazur*** in Menton (Frankrijk), het beste...

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid