Sterrenchef François Geurds start met afhalen culinaire stamppotten


François Geurds

Initiatief – Corona raakt de horecasector hard en ook sterrenchef François Geurds van FG Restaurant in Rotterdam moet zijn twee Michelinsterren restaurant gesloten houden. Om toch mensen culinair te kunnen laten genieten, is hij nu gestart met het aanbieden van stamppotten in ‘Caribische stijl’.

Samen met alle andere horecagelegenheden in Nederland moest ook François Geurds midden oktober zijn sterrenrestaurants sluiten voor gasten. Het starten met afhalen was een optie, alleen twijfelde hij of de sterrenkwaliteit van de gerechten op die manier wel was te waarborgen. Nu de coronamaatregelen langer aanhouden, is hij toch overstag gegaan en is het besluit genomen te beginnen met afhalen; winterse kost van sterrenkwaliteit.

Onvergetelijk

Geurds legt de lat voor de smaak van de maaltijden hoog.. Zo is ook de stamppot uitgebreid getest in zijn eigen smaaklaboratorium voordat er besteld en afgehaald kan worden. Want ook de stamppot in caribische stijl moet zorgen voor een onvergetelijke herinnering, vindt FrançoisGeurds.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsChef-kok Geurds gaat ‘Vuurzee oliebollen’ bakken voor daklozen

Actie – Chef-kok François Geurds en het gastronomische biermerk De Goede & De Stoute slaan de handen ineen. Op 31 december zal de met twee Michelin-sterren bekroonde chef  Vuurzee champagne bollen bakken waarbij het Vuurzee champagne bier van De Goede & De Stoute verwerkt wordt in het beslag. De opbrengst van de oliebollen gaat naar het daklozen project van Geurds waar hij jaarlijks...

Lees bericht

Reisbureau Buitenlandsche Zaken haalt chefkok Mauro Colagreco

Horeca - Reisbureau Buitenlandsche Zaken heeft de handen ineen geslagen met meesterkok François Geurds van FG Restaurant en FG Food Labs. Op 2, 3 en 4 februari 2021 starten zij de eerste editie van World’s Best Chefs. De eerste buitenlandse chef-kok die zij voor drie dagen naar Nederland hebben weten te halen is Mauro Colagreco van Mirazur*** in Menton (Frankrijk), het beste...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid