Sterrenchefs dragen bij aan Horeca Vakbeurs Hardenberg


Vakbeurzen - Verschillende sterrenchefs dragen bij aan Chef’s Place op de eerste editie van Horeca Vakbeurs, die plaatsvindt op 29, 30 en 31 januari 2024 in Evenementenhal Hardenberg. De nieuwe vakbeurs voor de horeca laat daarmee zien voor een vakbeurs van kwaliteit te gaan, met extra aandacht voor het hoge segment.

De organisatie ontving veel enthousiaste reacties over de lancering. Het team van Horeca Vakbeurs is blij om verschillende namen uit de wijde regio te ontvangen. Het team is trots voor Chef’s Place namen te kunnen aankondigen zoals Martijn Kuik en Yannick Roodhof (Sukerieje, Zwolle), Emiel Kwekkeboom (Restaurant Joann, Enschede) en Niels van Dooijeweert (Het Broederenklooster, Zutphen). Maar ook Niek van Leeuwen (L’église, Zwolle), Lars Aukema (voorheen Brass Boer Thuis* en nu bezig met een eigen concept in Zwolle) en Steven Klein Nijenhuis (Onder De Linden, Aduard) hebben zich aangemeld.

Daarnaast zijn er lokale namen aangesloten: Chiel de Groot van fine dining restaurant Amused in Hardenberg en Jelle Jansen van Restaurant De Woage in Gramsbergen, die afgelopen jaar een Michelinster mocht ontvangen. Ook lopen er volgen de organisator gesprekken met verschillende andere chefs om het culinaire spektakel verder uit te breiden.

Bron Horeca-vakbeurs/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Nice to Meat in de race voor beste steak ter wereld

Verkiezing - De Nederlandse horecaslagerij en vleesimporteur Nice to Meat in Almere is vorige week tijdens de internationale World Steak Challenge – de ‘Oscars voor steaks’ – volop in de prijzen gevallen. Een tachtigkoppige vakjury van slagers en chefs bekroonde de inzendingen van Nice to Meat met maar liefst acht gouden medailles, twee zilveren medailles en een bronzen medaille. Uit de winnaars...

Lees bericht

SVO vakopleiding food neemt Horeca Academie over

Overname - SVO vakopleiding food, mbo-vakopleider en trainer in de foodsector, maakt de overname bekend van de Horeca Academie. Door het samengaan van beide organisaties versterkt SVO vakopleiding food het aanbod aan hoogwaardige opleidingen en innovatieve trainingen aan (toekomstige) culinaire professionals.

Lees bericht


Sheraton Amsterdam maakt bier van overtollig brood

Voedselverspilling – Sheraton Amsterdam Airport Hotel gaat werk maken van een duurzamere toekomst en introduceert ‘Gouden Brood’, een innovatief bierconcept waarbij overtollig brood uit de keukens van Sheraton Amsterdam als voornaamste ingrediënt wordt gebruikt. Met dit nieuwe initiatief wil hotel een deel van de voedselverspilling terugdringen en zijn steentje bijdragen aan een duurzame wereld. Het ‘Gouden Brood'-bier is vanaf eind...

Lees bericht

Anuga biedt internationaal overzicht food en beverage

Vakbeurzen - De aankomende editie van Anuga van 7 t/m 11 oktober 2023 in Keulen geeft niet alleen een overzicht van het wereldwijde aanbod op het gebied van eten en drinken, maar ook op tal van onderdelen zoals diepvries, biologische producten en hot en colddrinks. Als internationale levensmiddelenbeurs biedt het platform een totaaloverzicht op het gebied van eten en drinken.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid